Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Flm trendi

Ne i pastruam zëmrat!Pershendes te gjithe sikur kam thene edhe her te tjera;
Pastroni zemrat, duhuni se nuk ka kohe. Jetojm nen kercenim te BERTHAMORES.Beni kujdes te ikni ne lumtur.

E paske nis diten me pozitivitetPer vete e du
Kaq ta beni dhembin nuk ua jap
Shoku Pax, do na qerasësh ndonjë këngë të bukur apo t'ja filloj edhe unë me dislike si shoku Renegade deri sa të mushet mënja?

Patjeter qe po, muzika ëmbëlson dhe shpirtin me te kripur thoneShoku Pax, do na qerasësh ndonjë këngë të bukur apo t'ja filloj edhe unë me dislike si shoku Renegade deri sa të mushet mënja?![]()
"Na mo Vani se ka sa te duash...."Shoku Pax, do na qerasësh ndonjë këngë të bukur apo t'ja filloj edhe unë me dislike si shoku Renegade deri sa të mushet mënja?![]()

Pershendes te gjithe sikur kam thene edhe her te tjera;
Pastroni zemrat, duhuni se nuk ka kohe. Jetojm nen kercenim te BERTHAMORES.Beni kujdes te ikni ne lumtur.