- Anëtar
- Jun 18, 2020
- Postime
- 32,775
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po, gjithe diten duke qeshur kam qen, VERTET.Po mendoja se ishte ti ai që ka pak nevojë t’u ikë mendimeve të rënda të shpëtojë botën
Kape këtë dhe relax
perulu dhe puth guret e varrit te Nenes se krejt shqiptaris , asaj qe beri krenar nje komb te tere , Nene Tereza..Per te gjthe shoket e forumit, e di qe jan pak se eshte gay forum por ka pakez si puna @Xha Tani qe me sqepar te hap varrin.
Juve qe keni hy ne burg, ju qe jeni arrestuar dhe keni thyer zemra te dashurish dhe posacerisht zemra Nene, kujdes!
Llogarisni edhe zemra te tjera para se te bini ne burg. Mos lendoni zemren e Nenes me se pari.

Qfar ashtna ai AQE?