Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Nje Mesazh per veteveten

o dashnia jeme ti maj evush .ta hanksha zemren tane sa gja e mire e amel je 🤪

Jeta është e pavlerë, çdo gjë në të është e pavlerë; njerëzit, natyra, universi, kafshët, paraja, teknologjia, profesionet, ndjenjat, lumturia. Por dhe pse gjendesh në mes të pavlerësis së tyre duhet të mbijetosh; natyra vendosi që të kërkosh të mbijetosh. Ti je i pafuqishëm ndaj natyrës kështu që përgjigju ndaj saj dhe kur ajo e çdo gjë tjetër është e pavlerë.

Mos harro kush je.
Je më e fortë se sa mendon, më e ndjeshme se sa tregon dhe më e guximshme se sa e pranon. Ke kaluar stuhi që të tjerët s’i dinë, dhe prapë je këtu, duke u përpjekur, duke ëndërruar, duke mos u dorëzuar. Lejoje veten të pushosh kur lodhesh, por kurrë të mos heqësh dorë nga vetja. Gjërat e bukura kërkojnë kohë, dhe ti je një prej tyre. 🌱

Back