Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Edhe ne po të kishim gjetur naftë në shpirag do ishim bërë të parët,atëherë ta shikoje brojën ti sa gola do i kishte bërë brazilit.
Kam lexuar diku nje vendas nga Shpiragu. Kane gjetur nafte,por e grabisin naten.Edhe ne po të kishim gjetur naftë në shpirag do ishim bërë të parët,atëherë ta shikoje brojën ti sa gola do i kishte bërë brazilit.
Po ti ca ke do me na fol per sistemin norvegjez? (Aka gjys ore per zotin ton jehova)Nje proverb i vjeter thote; Nuk është flori gjithçka shkëlqen.
Po qeshja me Luçion sesa mire e njehPo ti ca ke do me na fol per sistemin norvegjez? (Aka gjys ore per zotin ton jehova)
Me mire go with the flow : ja rrasi dy petlla ai mrom brazilit![]()
Po cte them une? Spo fol per vete se une jam ca I hershem si vizitor anej neper ato vene,Po qeshja me Luçion sesa mire e njeh
I kane droguar miletin ne propagande e filma hollysheeti.
Muhabet katunarësh dmth me pak fjalePo cte them une? Spo fol per vete se une jam ca I hershem si vizitor anej neper ato vene,
Por po them qe kurse ka ardh nje shoqja jote (katunare ime se sdu me ja permen emri se kshu funksiono katunaria, smerr vesh nga kto pun ti)
Jan demontu prrallat me mret te tipit
"Santa Claus" e ka shpin n rovanjemi diku aty ... apo qe ska kriminalitet etj
Dmth nuk eshte aq mire sa c’thuhet??Nje proverb i vjeter thote; Nuk është flori gjithçka shkëlqen.
Kujt i thu katunar ti reMuhabet katunarësh dmth me pak fjale![]()
Esht me mire, se ka nje bunch of US citizens like yourself that loves money (nothing wrong with that) works from decades there...Dmth nuk eshte aq mire sa c’thuhet??
Jo.Dmth nuk eshte aq mire sa c’thuhet??
E ka then rama qe vetem ne shqiperi ke llukisn ta pish kafen rehat nga dora e nje juristi kamarjerDmth nuk eshte aq mire sa c’thuhet??
Besome, moti eshte e keqja me e vogel e atij vendiMe ate mot qe kane, veshtire duket.![]()
cfare ka tjeter ?Besome, moti eshte e keqja me e vogel e atij vendi![]()
E kemi diskutuar njehere kte teme ne Forum, ka nje teme me titullin e njejte potjlhuajse, ne mos gaboj e ka hapur @Belle nese te eshte me e lehte ta gjesh.cfare ka tjeter ?