Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Norvegjia, vendi që po lë pas gjithë botën

Po ata s'kanë kulturën e pordhës dhe luksit, nuk kanë kulturën e drogës dhe krimit. Kanë historinë e tyre që i mban të lidhur. Një popull si shqipëria ku në histori ka njerëz si Enveri, Saliu, Rama, Basha, Spiropali etj, është një popull i vdekur.

Po ti ca ke do me na fol per sistemin norvegjez? (Aka gjys ore per zotin ton jehova)
Me mire go with the flow : ja rrasi dy petlla ai mrom brazilit 😁
Po qeshja me Luçion sesa mire e njeh :)
I kane droguar miletin ne propagande e filma hollysheeti.

Po qeshja me Luçion sesa mire e njeh :)
I kane droguar miletin ne propagande e filma hollysheeti.
Po cte them une? Spo fol per vete se une jam ca I hershem si vizitor anej neper ato vene,
Por po them qe kurse ka ardh nje shoqja jote (katunare ime se sdu me ja permen emri se kshu funksiono katunaria, smerr vesh nga kto pun ti)
Jan demontu prrallat me mret te tipit
"Santa Claus" e ka shpin n rovanjemi diku aty ... apo qe ska kriminalitet etj

Po cte them une? Spo fol per vete se une jam ca I hershem si vizitor anej neper ato vene,
Por po them qe kurse ka ardh nje shoqja jote (katunare ime se sdu me ja permen emri se kshu funksiono katunaria, smerr vesh nga kto pun ti)
Jan demontu prrallat me mret te tipit
"Santa Claus" e ka shpin n rovanjemi diku aty ... apo qe ska kriminalitet etj
Muhabet katunarësh dmth me pak fjale 😂😂

Dmth nuk eshte aq mire sa c’thuhet??
Esht me mire, se ka nje bunch of US citizens like yourself that loves money (nothing wrong with that) works from decades there...

Por pa hy ne detaje jam sh i sigurt qe esht me mire se ne USA (apart if u wanna be a billionaire) kjo pak por e sigurt

Qani hallin kalorësit se i varen këmbët.

Back