• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

"Nuk marr urdhra nga gratë”

Përgjigje e: "Nuk marr urdhra nga gratë”

ahahaha vertet bato? nuk te shava mer jahu, macho brutal, merre si te thuash mashkull i ashper....
gruaja as me komandon as e komandoj, merremi vesh perfekt, ajo ma ka cik friken nese e cheat, por une s'do e bej kurre.

sa per te kaluaren time, o kam cheat-ur une o s'ka cheat-ur njeri, kur te thashe nga eksperienca, s'doja te permendja detaje nga vetja, por in my bed vite te shkuara kane perfunduar gra te keqtrajtuara nga burrat:p e tyre, burra u thencin, burra te zote vetem per te dhene dajak.

ti mos ma degjo keshillen, por nje dite do te te kujtohen fjalet e mia lol.

:O

..Mjer gruaja e shkret !!!!!!!!!!!!
Tu ardh e tu u shtu bageti e bujqesi :S
Ik e gris prapanicën andej ti, atë bëj. Femra harbute, juve dukeni që fjalorin që përdorni ju.

Tema është për mendime të ndyshme, jo vetëm për ata që mendojnë si ju.

...

Nuk marr unë mend nga ty, por meqë e ktheve në personale, edhe unë po të them që mos merr urdhra nga gruaja, se me sa kam parë të komandon edhe këtu në forum.

Komanda eshte pjese e disiplines, dhe per fat te mire nuk hyn ne marredheniet e burrit me gruan, as ne martese, aq me teper ne Dashuri. Kur ne nje maredhenie merr dhe jep nuk ka komande por negotiation, respekt reciprok. Ne pune, ne rritjen e nje femije ku kerkohet nje progres, pikerisht aty kerkohet disiplina ose komanda.

Nqs ti ngaterron Dashurine, Respektin Reciprok me Komanden, atehere "you are completely wrong" Bato mu!

Ne shtepine tone "komandon" HARMONIA, believe it or not.

e kam seriozisht bato, per cdo vendim ne familje vendos mardhenie horizontale, nese do te shkoje cdo gje perfekt, jo vertikale, ku njeri urdheron, qofte burri apo gruaja.
sepse mesa kuptoj per ty ekziston vetem vertikaliteti lol. dmth ose te urdherosh ose te jesh i urdheruar, opsion barazie s'ka.
jo bato jo

nje gje duhet ta fiksosh mire ne mendje, asnje grua ne bote, kurre s'do ta pranoje opsionin e sherbetores apo te nenshtruares.
jo rastesisht cornuto-t me te medhenj jane keta te vendeve arabe, egjipt, marok dhe tunizi, i perdorin grate si skllave, dhe me rastin me te pare keto gra tradhetojne(kam degjuar qindra histori ne itali)

Lool "If i were a boy" !!

Sa me shume lexoj ne radhe, (te verteta ka plot ne keto qe thuhen, pasiqe jane mendime pa censure*, pa asnje konvencion,)...aq me teper bindem se kjo jete eshte nje lemsh i vertete mes dy gjinive, mes te njejtes specie : femer/mashkull... :(

Sa me shume lexoj ne radhe, (te verteta ka plot ne keto qe thuhen, pasiqe jane mendime pa censure*, pa asnje konvencion,)...aq me teper bindem se kjo jete eshte nje lemsh i vertete mes dy gjinive, mes te njejtes specie : femer/mashkull... :(
lemshin dhe humbjen(kryesisht humbin meshkujt) e krijon super-egoja lol.
asnje mashkull nuk eshte ubermensch, detyra e tij eshte te jete thjesht a real man, not a loser.

Komanda eshte pjese e disiplines, dhe per fat te mire nuk hyn ne marredheniet e burrit me gruan, as ne martese, aq me teper ne Dashuri. Kur ne nje maredhenie merr dhe jep nuk ka komande por negotiation, respekt reciprok. Ne pune, ne rritjen e nje femije ku kerkohet nje progres, pikerisht aty kerkohet disiplina ose komanda.

Nqs ti ngaterron Dashurine, Respektin Reciprok me Komanden, atehere "you are completely wrong"
Për pjesën e disiplinës dhe komandës në familje e kam fjalën edhe unë. Më duket se paskemi të njëjtin mendim.

Meri said:
Sa me shume lexoj ne radhe, (te verteta ka plot ne keto qe thuhen, pasiqe jane mendime pa censure*, pa asnje konvencion,)...aq me teper bindem se kjo jete eshte nje lemsh i vertete mes dy gjinive, mes te njejtes specie : femer/mashkull..
Është e vërtetë Meri që e sotmja është një lëmsh i madh, por nuk ka qenë kështu më parë.
Më vjen mirë që të shoh me emrin që kishe dikur.

Prsh Bato !

Por, pse duhet qe te jete e mire cdo gje, qe ka qene me pare ?

e kam fjalen per temen.

Por, pse duhet qe te jete e mire cdo gje, qe ka qene me pare ?
Nuk duhet, por ka qenë (dhe është).

Ka dy fusha: teknologjike dhe njerëzore. Teknologjia sot
është më mirë, por në atë njerëzore kemi rënë me kokë poshtë.

Nuk duhet, por ka qenë (dhe është).

Ka dy fusha: teknologjike dhe njerëzore. Teknologjia sot
është më mirë, por në atë njerëzore kemi rënë me kokë poshtë.

Eshte dialektike Bato.
Ligji mohimit...Nuk mund te ndertosh, pa shkaterruar.

asnje mashkull nuk eshte ubermensch, detyra e tij eshte te jete thjesht a real man, not a loser.

land !
nese ti, ke arritur te ndertosh nje raport te tille, aty ku ka vlere, kjo eshte e vetmja gje e rendesishme.

asnje mashkull nuk eshte ubermensch

Ose toleranca e tepert si kundraegoizem!!!

land !
nese ti, ke arritur te ndertosh nje raport te tille, aty ku ka vlere, kjo eshte e vetmja gje e rendesishme.
Pergjigja me e qelluar.

vite te shkuara kane perfunduar gra te keqtrajtuara nga burrat:p e tyre, burra u thencin, burra te zote vetem per te dhene dajak.

ti mos ma degjo keshillen, por nje dite do te te kujtohen fjalet e mia lol.

lol shume (te vetquajtur) burra e kuptojne bukfalisht punen e "dajakut" te gruas.
dhe ato, - jo me kot, e gjejne dajakun e vertete te komshiu i cili e di kuptimin e thenies jasht asaj qe shkruan ne fjalor.

Keshtu thenien: "gruaja do dru"
ka aq shume njerez qe as gervishtin eufemizmin ne fjale, sa e kapin copanicen pas 'kaftorrit' dhe e shtrojne (gruan) dru per dallim.

Por te mesuarit prap bukfal te kuptimit te kesaj fjale nga njerez te tille e qe do te thote "guraja do ngrohtesi" e si pasoje edhe i cik "dajak" si shperblim, do ua ngaterroje trurin aq keq sa qe:

Thenia "miku do dru" do te merret si tager se mikut i duhet bere ate punen e 'dajakut' te grave dhe e ngopin seks.; lol dhe kjo do te ishte ngjarje qe do te hynte ne historine e vakive me komike te njerezimit.

Njerezve te tille nuk ke si u sqaron dicka te tille pa goditur nje keqkuptim te ri akoma me te tmerrshem se i pari. Po shihqyr se te tillet nuk jane shqiptar dhe nuk presin aske' mik, -sepse thenien "miku do dru" ose do ta zbatonin duke e shkund mysafirin dru, ose duke tentuar ta dhunojne ate seksualisht me arsyen se po i bejne nder dhe po respektojne zakonin e baballareve apo literalisht kanunin.

interesante te shohesh reagimet e personave kur jane te lire te shprehin mendimet e tyre me ekstreme.

mendimi im per temen eshte shume sintetik dhe i qarte.
gruaja eshte shoku me i mire qe do te kesh ne jete,dhe krahu ku do te mbeshtetesh ne ato raste kur rruga do te duket e pamundur per te hecur perpara.
nuk ka rendesi sa te medha i ke atributet mashkullore,rendesi ka zemra e personit me te cilen do kalosh jeten.

sa per drurin te cilen shume e permenden,por eshte me mire tja fusin kokes s tyre,sepse gruaja nuk rrihet.kjo gje ndodhte ne fiset primitive tek shpellaret.

o njerez , cfar ka ketu per tu kacafytur share dhe ofendur njeri tjetrin!!!!!!????? Perse o njerez me tru te ndrydhur nuk diskutoni si njerez te shkolluar, edukuar, inter-grua-ar etj etj. Perse ziheni dhe kacafyteni? A nuk mund te diskutoni si njerez dhe te respektoni mendimin e tjetrit!!
Behuni njerez dhe diskutoni me kultur dhe edukat. Me habisin fjalet e disa femrave ketu, eshte pse jane moshe e thyer e gjyshe, perseri fjalorin e kane si fjalor rrugesh..

sa per temen, per nje njeri qe ka tru ne kaptin, ska per tu habitur me egjyptianin, por froshove te italis, u bene pershtypje sepse grat i terheqin per hunde burat plerishte italjan.

Bravo egjyptiani ashtu duhet. Vetce nje musliman e ka kakterin e nje burri. Perndimoret jane plera llum njerzimi sa qe te vjen peshtir kur i shikon, bura me veth ne vesh, qafet dhe krahet plot tutuazh me grat e tyre lakuriq.

lol shume (te vetquajtur) burra e kuptojne bukfalisht punen e "dajakut" te gruas.
dhe ato, - jo me kot, e gjejne dajakun e vertete te komshiu i cili e di kuptimin e thenies jasht asaj qe shkruan ne fjalor.

Keshtu thenien: "gruaja do dru"
ka aq shume njerez qe as gervishtin eufemizmin ne fjale, sa e kapin copanicen pas 'kaftorrit' dhe e shtrojne (gruan) dru per dallim.

Por te mesuarit prap bukfal te kuptimit te kesaj fjale nga njerez te tille e qe do te thote "guraja do ngrohtesi" e si pasoje edhe i cik "dajak" si shperblim, do ua ngaterroje trurin aq keq sa qe:

Thenia "miku do dru" do te merret si tager se mikut i duhet bere ate punen e 'dajakut' te grave dhe e ngopin seks.; lol dhe kjo do te ishte ngjarje qe do te hynte ne historine e vakive me komike te njerezimit.

Njerezve te tille nuk ke si u sqaron dicka te tille pa goditur nje keqkuptim te ri akoma me te tmerrshem se i pari. Po shihqyr se te tillet nuk jane shqiptar dhe nuk presin aske' mik, -sepse thenien "miku do dru" ose do ta zbatonin duke e shkund mysafirin dru, ose duke tentuar ta dhunojne ate seksualisht me arsyen se po i bejne nder dhe po respektojne zakonin e baballareve apo literalisht kanunin.
Më qenke drejtuar nga larg sikur paske frikë të më citosh! Domethënë ne që nuk mendojmë si ty nuk qenkemi shqiptarë?! Sipas teje shqiptarë janë vetëm ata që mendojnë si ty? Apo shqiptarë janë vetëm dardanët e fshatit tënd?

Kush tha se duhen rrahur? Të urdhërojë burri në shtëpi, quhet rrahje? Kur ti s'kupton dot një gjë kaq të thjeshtë, si mund të kuptosh gjëra më të vështira?

Nuk të rreh njeri kot. Rrahjet ndodhin pikërisht kur gruaja nuk bindet, dhe po nuk u bind gruaja, atëherë do të bindet burri, se njëri urdhëron dhe tjetri bindet, ashtu siç bindeni ju gjysmë-burrat e sotëm që ju tërheqin prej hunde.

Ti aq kupton, se aq mendje ke. Të thuash që burri dhe gruaja janë të barabartë mendërisht, duhet të ndihesh edhe i barabartë me to. Pra ti ndihesh psikologjiksht i barabartë me një grua. Nëse gruaja ulërin kur shikon një buburrec ose një mi, ulërin edhe ti bashkë me të, se je i barabartë mendërisht.

Nuk është puna te fiziku, se atë "dajakun" e kanë edhe homot, por ç'e do që e marrin nga prapa. Pse marrin nga prapa? Se në mendje ndihen gra.

Ti po të kishe qenë burrë i plotë në mendje, do t'i kuptoje këto gjëra, por ngaqë je gjysmë për gjysmë, nuk i kupton.

.

Rrahjet ndodhin kur fuqia arumentative e njeres pale nuk ka fuqine e mjaftueshme bindese, nderkohe qe fizikisht e gjykon te padiskutueshme "mposhtjen" e partnerit. Kaun njerezit e vendosin ne zgjedhe dhe e detyrojne te punoje per vetem ne saje te superioritetit te forces (ndryshe do kishin vene panteren te leronte token).

Vrasjet ndodhin kur tipat qe u rendojne me shume pjeset e tjera te trupit se sa mendja nuk arrijne te perceptojne se si kjo qe po u ndodh para syve u ka ngjare atyre vete. Me qe nuk pertypin dot realitetin e porsazbuluara qe i qesh ne fytyre duke u treguar per here te pare se nuk jane aspak alfa machot qe menduan te ishin, keta zgjedhin ta likuidojne vete "realitetin". Vrasja, pra nuk eshte nga xhelozia, por nga humbja e adhurimit per vetveten qe me sa duket eshte i vetmi sentimentalizen i ketij tipi.

Mendje me te plota se ky tip nuk ka, sidomos po te veshtrosh nga kendi qe sodisin veten me nderim te thelle.

Back