Përgjigje e: "Nuk marr urdhra nga gratë”
lol shume (te vetquajtur) burra e kuptojne bukfalisht punen e "dajakut" te gruas.
dhe ato, - jo me kot, e gjejne dajakun e vertete te komshiu i cili e di kuptimin e thenies jasht asaj qe shkruan ne fjalor.
Keshtu thenien: "gruaja do dru"
ka aq shume njerez qe as gervishtin eufemizmin ne fjale, sa e kapin copanicen pas 'kaftorrit' dhe e shtrojne (gruan) dru per dallim.
Por te mesuarit prap bukfal te kuptimit te kesaj fjale nga njerez te tille e qe do te thote "guraja do ngrohtesi" e si pasoje edhe i cik "dajak" si shperblim, do ua ngaterroje trurin aq keq sa qe:
Thenia "miku do dru" do te merret si tager se mikut i duhet bere ate punen e 'dajakut' te grave dhe e ngopin seks.; lol dhe kjo do te ishte ngjarje qe do te hynte ne historine e vakive me komike te njerezimit.
Njerezve te tille nuk ke si u sqaron dicka te tille pa goditur nje keqkuptim te ri akoma me te tmerrshem se i pari. Po shihqyr se te tillet nuk jane shqiptar dhe nuk presin aske' mik, -sepse thenien "miku do dru" ose do ta zbatonin duke e shkund mysafirin dru, ose duke tentuar ta dhunojne ate seksualisht me arsyen se po i bejne nder dhe po respektojne zakonin e baballareve apo literalisht kanunin.
Më qenke drejtuar nga larg sikur paske frikë të më citosh! Domethënë ne që nuk mendojmë si ty nuk qenkemi shqiptarë?! Sipas teje shqiptarë janë vetëm ata që mendojnë si ty? Apo shqiptarë janë vetëm dardanët e fshatit tënd?
Kush tha se duhen rrahur? Të urdhërojë burri në shtëpi, quhet rrahje? Kur ti s'kupton dot një gjë kaq të thjeshtë, si mund të kuptosh gjëra më të vështira?
Nuk të rreh njeri kot. Rrahjet ndodhin pikërisht kur gruaja nuk bindet, dhe po nuk u bind gruaja, atëherë do të bindet burri, se njëri urdhëron dhe tjetri bindet, ashtu siç bindeni ju gjysmë-burrat e sotëm që ju tërheqin prej hunde.
Ti aq kupton, se aq mendje ke. Të thuash që burri dhe gruaja janë të barabartë mendërisht, duhet të ndihesh edhe i barabartë me to. Pra ti ndihesh psikologjiksht i barabartë me një grua. Nëse gruaja ulërin kur shikon një buburrec ose një mi, ulërin edhe ti bashkë me të, se je i barabartë mendërisht.
Nuk është puna te fiziku, se atë "dajakun" e kanë edhe homot, por ç'e do që e marrin nga prapa. Pse marrin nga prapa? Se në mendje ndihen gra.
Ti po të kishe qenë burrë i plotë në mendje, do t'i kuptoje këto gjëra, por ngaqë je gjysmë për gjysmë, nuk i kupton.
.