• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Përtej polemikave, çfarë mund të fitojë Shqipëria nga koncerti i Kanye West?

super .. ku e di ti un apo tjetri tjetri ku na ka perplasur jeta ? a e kemi provuar emigrimin apo jo e te gjitha kto te tjerat qe listove . Cdo njeri ka te drejt ta kerkoj kte llogarin ose mos ta kerkoj fare , dhe te dyja ti bej ne menyren e vet pa ja imponuar diksuh por ta ndjej ne shpirt , ndryshe per cfar po protestohet per demokraci , pse duhet te na impononi forma te tjera qe zduam ti bejm a sesh kjo nje lloj diktature ? un zdua te dal ne protest , zdua te ankohem e tjera e tjera , pse ty te ben me shum shqipetar kjo gje dhe mua me pak ? kur un jetoj ne al dhe ti jeton jasht .. Fjala qe bie se se kam me ju drejt se drejti
Edhe ti me partite? Krishti na ruaj, ska ngel shqiptar pa e fut nje steke ne xhep vetem e vetem qe te mos flasin per te drejtat e tyre, per spitalet qe kane muret me myk , primare
Te gjithe e beni ne breke nga frika?

Mos i bier ne qafe Akrepit kot.
Ai e di si funksionon Italia..e di edhe qe Landi do paguaje taksa usas gjithe jeten...amaaaaa per Shqiperine sdi asnje gje ai
Shko pyet tjeter kund thote
Ja qe te sqarohesh ti per kete qe po thua.
- Zenith thote pse te paguaj taksa per pastrimin ne Shqiperi, une s'banoj atje?
- Une i them mbyll kontraten qe ke me ujesjellsin dhe s'paguan gje
- Ai, po kur te vi ne Shqiperi une s'gjej uje po mbylla kontraten.
- Une, po paguaj pra sic paguan ne Amerike edhe po s'ndenje.
Ama per vendet e tjera e ke si bilbil, per vendet e tjera eshte vete institucioni perkates qe di se sa paguan e qysh funksionon

Eshte gallate akrepi 🤣
Une gallate jam Niqi por ca gjete te Quditshme ne ato sqarimet e mia me larte?

Edhe ti me partite? Krishti na ruaj, ska ngel shqiptar pa e fut nje steke ne xhep vetem e vetem qe te mos flasin per te drejtat e tyre, per spitalet qe kane muret me myk , primare
Te gjithe e beni ne breke nga frika?
Fillove te besh hartim ti?

Ore sa qef keni te kapeni neper bishtra.
Ca rendesie ka per ty se ca quhet, rendesi ka se sa paguan.
Dhe po te shikosh ne vite edhe kur s'kishe incenerator ne fjelorin e plehrave prap eshte paguar po kaq ne mos me shume.
Akrep , a ben si budalla apo je bere budalla?

Pse Niqi? Me thuaj pse mendon ashtu?
Ca ka ajo fjalia qe ke nenvizuar? Se mos e ke lexuar gjysem si ben perhere?
Ti mire ben, dhe melodia e te tjere
Kush ka interes le te mbroje interesat e veta, kush ska, le te mbijetoje si shtaza, as mos flase as mos protestoje se eshte shume mire, ska qene asnjehere me mire.

Ti mire ben, dhe melodia e te tjere
Kush ka interes le te mbroje interesat e veta, kush ska, le te mbijetoje si shtaza, as mos flase as mos protestoje se eshte shume mire, ska qene asnjehere me mire.
Ncncncncnc me akuzove per budalla duke me nenvizuar nje fjali timen
Une te pyes ca te vrau syte te fjalia ime ti me kthehesh me hartim atdhedashurie.
A mund te me thuash ca eshte gabim te fjalia qe me ke nenvizuar?

Mos i bier ne qafe Akrepit kot.
Ai e di si funksionon Italia..e di edhe qe Landi do paguaje taksa usas gjithe jeten...amaaaaa per Shqiperine sdi asnje gje ai
Shko pyet tjeter kund thote

Ama per vendet e tjera e ke si bilbil, per vendet e tjera eshte vete institucioni perkates qe di se sa paguan e qysh funksionon

Eshte gallate akrepi 🤣
Edhe rama njesoj mendon
Ama ne shqiperi vepron ndryshe 😅

super .. ku e di ti un apo tjetri tjetri ku na ka perplasur jeta ? a e kemi provuar emigrimin apo jo e te gjitha kto te tjerat qe listove . Cdo njeri ka te drejt ta kerkoj kte llogarin ose mos ta kerkoj fare , dhe te dyja ti bej ne menyren e vet pa ja imponuar diksuh por ta ndjej ne shpirt , ndryshe per cfar po protestohet per demokraci , pse duhet te na impononi forma te tjera qe zduam ti bejm a sesh kjo nje lloj diktature ? un zdua te dal ne protest , zdua te ankohem e tjera e tjera , pse ty te ben me shum shqipetar kjo gje dhe mua me pak ? kur un jetoj ne al dhe ti jeton jasht .. Fjala qe bie se se kam me ju drejt se drejti
Sa interesante eshte kjo logjike… qe demokracia qenka e bukur vetem kur te gjithe mendojne njesoj me ne. Kur dikush ngre zerin per ate qe beson, quhet problem, por kur hesht, quhet qytetar i qete!
Ne fakt, shpesh ata qe flasin me fort nuk jane njerezit e partive, por ata qe nuk kane as karrige per te mbrojtur, as interesa per te ruajtur. Jane njerez qe nuk presin asgje ne kembim, pervecse te shohin vendin e tyre me mire.
Eshte pak ironike kur dikush te flet per lirine e mendimit, por ne te njejten kohe perpiqet te te shpjegoje pse menyra jote e reagimit nuk eshte e duhura. Demokracia nuk eshte vetem e drejta per te zgjedhur nje parti, por edhe e drejta per ta kritikuar ate kur mendon se gabon.
Ne fund, secili ka ndergjegjen e vet. Dikush zgjedh te heshte, dikush zgjedh te flase. Por historia zakonisht nuk mbahet mend nga ata qe thane “s’kam cfare te bej”, por nga ata qe paten guximin te thone “dicka nuk shkon”.

Back