Ka noi vend ne bote ku shteti, pasi jep leke per nje koncert privat, ministrat e deputet prej nje jave nuk bejne asgje tjeter por postojne e promovojne te gjithe koncertin? Cmemduri!
Jemi bo si filmi Diktatori i Sasha Baron Kohen
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ka noi vend ne bote ku shteti, pasi jep leke per nje koncert privat, ministrat e deputet prej nje jave nuk bejne asgje tjeter por postojne e promovojne te gjithe koncertin? Cmemduri!
Ai duket komplet i hutuar. Pse thua; kush e ndjek këtë legen zezak ? Nëse do bënim krahasim të këtij me Celine Dion. Ndryshimi midis këtij dhe Celine Dion është se këtij si bëhet vonë për njerëzit Celine Dion po:
Po ktu prej dekadash ska shtetKa noi vend ne bote ku shteti, pasi jep leke per nje koncert privat, ministrat e deputet prej nje jave nuk bejne asgje tjeter por postojne e promovojne te gjithe koncertin? Cmemduri!
Të ftojë shokët e saj zegjineja unë jam rock fan@shoku_tanku të ka ftuar Zegjineja n'koncert![]()
5.2K views · 342 reactions | Ju flet Tirana! Po japim lajmet | Elona Caslli
Ju flet Tirana! Po japim lajmetwww.facebook.com
Refuzohet refuzimi
Do i shurr*** Qeni West te sigurte, madje do e perdorin dhe si fertilizues te mbije me pare bari..Do filloi sezoni Zjarreve … te shofim me cfar lekesh do i fiki zjarret palloshi !
Mos vejne zjarre vete they will be OK!Do filloi sezoni Zjarreve … te shofim me cfar lekesh do i fiki zjarret palloshi !
Jo jo , zbret shqiponja nga mali , dhe meMos vejne zjarre vete they will be OK!
Po ppoo e sigurt kjoDo i shurr*** Qeni West te sigurte, madje do e perdorin dhe si fertilizues te mbije me pare bari..
Zipo since anum ...Jo jo , zbret shqiponja nga mali , dhe me
Sqepin e tij ndez flaken duke e cukitur fort ke guri![]()
Uk kuptova gje ca the. Po zjarret nuk fillojne vete. Si the, si the - zjarre season. LolJo jo , zbret shqiponja nga mali , dhe me
Sqepin e tij ndez flaken duke e cukitur fort ke guri![]()