drague
V.I.P
- Anëtar
- Sep 20, 2010
- Postime
- 51,985
- Pikët
- 113
Plakun tim rusët e bënë oficer edhe ato e çun në SpaçKapterrat e kishin 6800 leke te vjetra(me kan thon).
Rrogën e kishte mbi 10 mijë lekë
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Plakun tim rusët e bënë oficer edhe ato e çun në SpaçKapterrat e kishin 6800 leke te vjetra(me kan thon).
Se jone histori vetiake kto,por mendoj qe...Plakun tim rusët e bënë oficer edhe ato e çun në Spaç
Se jone histori vetiake kto,por mendoj qe...
do e ken cu===FUKSAT.
NATYRISHT qe nuk eshte humbje,per cilindo shtet.
Njëlloj si Kroacia jemiNATYRISHT qe nuk eshte humbje,per cilindo shtet.
Ajo qe me beri pershtypje nga hulumtimi JANE...
1-Albania do kete marre me SHUME miliarda nga shifra e dhene.
PERSE?
Duke more parasysh kullat.
2-Me shume ...USTASHE banokan JASHTE trojeve te tyre.
Sa banojne nga NE??????????????????
Kapterrat e kishin 6800 leke te vjetra(me kan thon).
Çfarë funksioni? Komandantittë Regjimentit?Plakun tim rusët e bënë oficer edhe ato e çun në Spaç
Pse ka qene me pagese ne ate kohe kshu ushtria?Sa lekë kanë marrë ushtarët?
Ka qenë pedagog në shkollën e oficeraveÇfarë funksioni? Komandantittë Regjimentit?
Mirmroma.1974?
Mirmroma.
Bohet fjale mbas 1984-es dhe emertoheshin nenoficera.
Cuna (qe kishin maru gjymnozin) ka Tirona(ata qe kam njohur VETiakisht).
Titulli i punes...gjymnazisti ju tregonte MASAVE se si QELLOHET me=KALLASHNIKOV.Faleminderit.
6800 lekë, - niveli tjetër i pagës ishte atëherë 6900, 7000 lekë?
Cili ishte titulli i punës?