Pjer Thomas
V.I.P
ne uzinen Traktori ku kam punuar (para ushtrie) ne fonderi dhe (pas ushtrie) tornitor, rrogat luhateshin 6000-8000 lekeRroge te mire paska pasur, Pjeri.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !ne uzinen Traktori ku kam punuar (para ushtrie) ne fonderi dhe (pas ushtrie) tornitor, rrogat luhateshin 6000-8000 lekeRroge te mire paska pasur, Pjeri.
U paguante nga SIM - i per permbysjen e regjimit komunist.jo , ai genjen.
aq merrnin Inxbinieret , Doktoret..
Pjeri punonte ne nderrmarjen Fitorja..
ishte zevendes montator..
aty tek 4800 - 5000 mij leke mund te merrte.
atehere nuk ishte me deshire shkolla dhe puna..Me thënë të drejtën ne që kemi lindur pas 90-etës, nuk e kuptojmë mirë kohën e komunizmit.
@Xha Tani thote 5000 lek ke mor,ne muajne uzinen Traktori ku kam punuar (para ushtrie) ne fonderi dhe (pas ushtrie) tornitor, rrogat luhateshin 6000-8000 leke
ka pas raste po edhe 5 mij ne muaj, veçse ne ate kohe rroga ishte 2 here ne muaj ne ate kohe, ka pas raste 2300 dhe 2400 , 4700 ne muaj, ngaiher 2700 dhe 2800 i thonin 5500 ne muaj, ngaiher 3200 dhe 3400@Xha Tani thote 5000 lek ke mor,ne muaj![]()
Shpi e katandi, boje me aq rroge?ka pas raste po edhe 5 mij ne muaj, veçse ne ate kohe rroga ishte 2 here ne muaj ne ate kohe, ka pas raste 2300 dhe 2400 , 4700 ne muaj, ngaiher 2700 dhe 2800 i thonin 5500 ne muaj, ngaiher 3200 dhe 3400