L0verman
V.I.P
- Anëtar
- Nov 29, 2019
- Postime
- 16,993
- Pikët
- 113
E di qe të marrin mqafPo
Po Ua le timonin ne kanal do perfundosh
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E di qe të marrin mqafPo
Po Ua le timonin ne kanal do perfundosh
Zbrit te stacioni tjeter ti shoqe..Sa teme dhe komente palidhje
A vec mu mduket tem pa sens lol
Dua të sqaroj diçka: unë kam hipur në shumë makina, të reja dhe me kilometra, por nuk kam folur kurrë keq për performancën e tyre. Ndoshta kam kritikuar harxhimet, konsumin ose mirëmbajtjen… por jo eksperiencën në timon.
apo e thashe keq @Tomi ?
Nuk tpytaZbrit te stacioni tjeter ti shoqe..
Nuk jan muhabete per ty kto
Une i besoj feedback-ut verberishtThike me dy presa, kjo puna e performances. Ska rendesi nr makinave. Ti si e kupton qe eshte makina e duhur per te vene kurore? Cilit mekanik i ke besen per kontrollin paraprak qe ke sugjeruar me lart
Nejse,
Ok, ik nga tema ime dhe mos shkruj me ktuNuk tpyta
Mos mbej tag as reply ti mu
Ashu esht!Sa teme dhe komente palidhje
A vec mu mduket tem pa sens lol
![]()
Para kurorës, kontrollo shasinë
Para se të lidhësh kurorë me një femër, duhet të bësh si kur blen një makinë koreane të përdorur.
Me numrin e shasisë kontrollon pronarët e mëparshëm, kilometrat realë, aksidentet dhe nëse dëmet janë riparuar apo vetëm janë mbuluar me bojë të bukur.
Raporti del tragjikokomik.
Pronari i parë e ka përplasur emocionalisht.
I dyti i ka shtuar kilometrat dhe i ka hequr besimin.
I treti e ka përdorur pa bërë asnjë servis.
Pronari i fundit ende figuron në sistem, megjithëse thotë se janë vetëm shokë.
Pastaj e çon te mekaniku.
Ai hap kofanon, e sheh me kujdes, psherëtin dhe të thotë:
Motori punon, por ka trauma të vjetra, xhelozi në elektronikë, probleme me frenat dhe një zhurmë të çuditshme sa herë përmendet ish-pronari.
Ti e pyet nëse riparohet?
Mekaniku të përgjigjet se çdo gjë riparohet, por pronari i ri duhet të investojë shumë durim, kohë, para, terapi, pushime, lule dhe të kërkojë falje edhe kur nuk ka bërë asgjë.
E pyet nëse ka garanci?
Garancia ka mbaruar prej kohësh. Madje disa defekte dalin vetëm pasi të firmosësh kontratën dhe të lidhësh kurorën.
Dhe aty vjen dilema e madhe e dashurisë.
Të investosh në riparime të mëdha, duke shpresuar se një ditë do të ecë drejt, apo të kërkosh një makinë tjetër me më pak kilometra dhe pa ish-pronar që i shkruan natën?
Por kujdes, edhe makina e re, sapo del nga salloni, pas pak kohe fillon të të thotë:
Ti nuk je më si në fillim.
Si ne fillim?
Kam ngel shume her rrugve thomabiri im love xhani, metafora qe ke perdor ketu, biles me humor, ishte fantastikekam pershtypjen se edhe ne jeten praktike ke patur fat me femrat
![]()
mesa kuptoj, ke qene i pa stabilizuar me letra dikur, megjithse nuk eshte faji jot, me mijra emigrante keshtu kane qene ne fillim, gjersa marrin letrat dhe stabilizohen,Kam ngel shume her rrugve thoma![]()
Po airbaget à i vérifikon ?Une i besoj feedback-ut verberishtPo kur komentet jane shume te mira, nuk e çoj fare te mekaniku… e marr direkt dhe shpresoj qe pronari i fundit s’ka fshehur ndonje difekt serioz.
Jetojme ne 2026 dhe pa feedback ske ku mbytesh
Jo asnjeher deri me sot..Po airbaget à i vérifikon ?
Po po do perplasjje te rendeJo asnjeher deri me sot..
me sa di ka goxha pune ai verifikim