• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Para kurorës, kontrollo shasinë!

Dua të sqaroj diçka: unë kam hipur në shumë makina, të reja dhe me kilometra, por nuk kam folur kurrë keq për performancën e tyre. Ndoshta kam kritikuar harxhimet, konsumin ose mirëmbajtjen… por jo eksperiencën në timon.
apo e thashe keq @Tomi ?

Thike me dy presa, kjo puna e performances. Ska rendesi nr makinave. Ti si e kupton qe eshte makina e duhur per te vene kurore? Cilit mekanik i ke besen per kontrollin paraprak qe ke sugjeruar me lart 🧐☺️☺️☺️

😁😁🤦🏽‍♀️ Nejse,

Thike me dy presa, kjo puna e performances. Ska rendesi nr makinave. Ti si e kupton qe eshte makina e duhur per te vene kurore? Cilit mekanik i ke besen per kontrollin paraprak qe ke sugjeruar me lart 🧐☺️☺️☺️

😁😁🤦🏽‍♀️ Nejse,
Une i besoj feedback-ut verberisht 😂 Po kur komentet jane shume te mira, nuk e çoj fare te mekaniku… e marr direkt dhe shpresoj qe pronari i fundit s’ka fshehur ndonje difekt serioz.
Jetojme ne 2026 dhe pa feedback ske ku mbytesh

Jo jo, mos pyet per te kaluaren time, te pyes per tenden. Ceshte kjo pune

Back