- Anëtar
- Dec 11, 2012
- Postime
- 59,289
- Pikët
- 113
IdkBady kush do ta jape kneja nga ne ke nai info?
Un jam shkeputur fare nga TV
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !IdkBady kush do ta jape kneja nga ne ke nai info?
Un jam shkeputur fare nga TV
Nuk shoh une, po e njef burri ket.e ka ftu nja 2 here per drinnks n i ka dhene tickets per live boxingEdhe patronazhistja shef boks
Futja vehtes Ledio![]()
Nuk shoh une, po e njef burri ket.e ka ftu nja 2 here per drinnks n i ka dhene tickets per live boxingnuk e kam cifut burrin si thuhet ketu lol
Wth.Dmth e paske burrin qylaxhi.
Wth.ca komemti stupid qe ke bere.
Nuk e japin.Kanalet shqiptare a e japin ndeshjen live sot.
Ke iptv? E jep DAZN. Po ishte ne oren 12. Une ne 12 fle gjum.Nuk e japin.
Fiton PRENGAMendoj se fiton Joshua. Prenga ka zemër.
E vëmë një bast? I fusim një 50 euro?Fiton PRENGA
E kanë kaparosur ndeshjen çunat e Londrës,fito Prenga me nokaut në raundin e pestë.E vëmë një bast? I fusim një 50 euro?![]()
E ke ne PPV ke dazn.com. me kodin prenga30 perfiton dhe skonto. I bie pagun 10 dollare me pa neshjen. Pyet ti per kaq pak? LolIdk, une kam ca kanale shq, po e dhane ato.
E kanë kaparosur ndeshjen çunat e Londrës,fito Prenga me nokaut në raundin e pestë.
BAST ve UNE kur ma thote TOCI.E vëmë një bast? I fusim një 50 euro?![]()
AGREEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kanë kaparosur ndeshjen çunat e Londrës,fito Prenga me nokaut në raundin e pestë.