• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Pellumb Pilinci si super fuqi.

O po Stalini kishte topin e se vriste mendjen per portat por ajo eshte nje histori tjeter qe mund ta lexosh te vizionet e qarta.

Une gjithmon kam qene e do jem pef shokun @Pjer Thomas dhe shpesh i them shokut @Xha Tani te mesoj prej tij!
ky eshte provokim i hapur..

kishte te drejte shoqja Bade , po une budallai se degjova..🦊

Ti vetem i ke ditur kurse @Pjer Thomas jo vetem qe i ka ditur por edhe i ka shkruar , lexo " Vizione te Qarta " dhe do mesosh me shume se sa ke ditur.
Vizionet nuk jan te qarta sepse cdo gje ne prapasken kurdiset nga sherbimet sekrete. Te qarta i ka qe shef prapasknen.
Cfar ka dit @Pjer Thomas pasi ai me ka pyet mua? Ka dit perse eshte krijuar Partia Shpresa Demokrate?

Kur e njifje? Ja ke nr e telefonit , sa here keni darkuar se bashku per me shume se 5 ore cdo darkim?
ç'te darkosh me Pilinçin more, ai ka lajthitur me kohe, fale tij i kemi keta ne krye, ishte ai qe mbeshteti Berishen, Pashkon, etj, ne ate fillim, ndersa tani thote ; jam penduar qe i mbeshteta ata,

ç'te darkosh me Pilinçin more, ai ka lajthitur me kohe, fale tij i kemi keta ne krye, ishte ai qe mbeshteti Berishen, Pashkon, etj, ne ate fillim, ndersa tani thote ; jam penduar qe i mbeshteta ata,
Ti thua e njifje, e njef. Pretendove kete?

Ti thua e njifje, e njef. Pretendove kete?
o kerriç, e njof para teje, kuptohet nga media, nga intervistat qe ai ka dhone para disa viteve, ndersa ti tani e njef,
dhe nuk ka rendesi a ke ngrene me te apo ke biseduar me te, nese ti je ulur me te kjo eshte turpi jot,
ai eshte turpi i cias, turpi i amerikes, pasi ai, cia, nuk u lidh me disidentet, me ish te perndjekurit, por u lidh me shtypesit, me bolsheviket,

o kerriç, e njof para teje, kuptohet nga media, nga intervistat qe ai ka dhone para disa viteve, ndersa ti tani e njef,
dhe nuk ka rendesi a ke ngrene me te apo ke biseduar me te, nese ti je ulur me te kjo eshte turpi jot,
ai eshte turpi i cias, turpi i amerikes, pasi ai, cia, nuk u lidh me disidentet, me ish te perndjekurit,
Isuf Luzaj?

Back