Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Pellumb Pilinci si super fuqi.

Ramen duket sikur ka dy opsione. Arrestim ose terheqje zvar.

Petro… te kam thene edhe me pare qe ti as nuk ja ke fare idene se kush eshte , Rama !!!

Rama eshte nje lider i respektuar sot per sot nga e tere bota si ne nivelin politik edhe ne ate personal …. Ndersa ju akoma i bini fyellit k’tu .

Tito , me fal se ndoshta te zhgenjej por sapo e pashe ne nje interviste tek " Te pa ekspozuarit " dhe mu duk i rrjedhur " Çdo gjysem ore flas me Blinken ne telefon " tha , ky eshte mendimi im qe krijova se mund te mos jete i rrjedhur.
Mos më zhgënje
Badigardët që e shoqërojnë janë përfitues tenderimesh nga Berdhlinda Balluku
Po shikoj këtë të Kosovës 🤣🤣🤣🤣🤣
Me lot, me lot

Disa jan ne burg. Ky ka paralajmeruar shume, shume vjet me pare. Ky eshte fakt. Per te qeshur apo per te qar, varet nga kendveshtrimi.
@Xha Tani
A do ket terheqje zvarre?
@edlin edhe kete radhe flitet edhe per Kosoven.

Mos më hap barkun me perdhligjët që përdoren nga diktati për tu tallur me të dhunuarit
BQ që shiten tek benevrekja gjen me shumicë
Bile mbajnë edhe radhë se cili të ia lëpijë i pari këpucët

Mos më hap barkun me perdhligjët që përdoren nga diktati për tu tallur me të dhunuarit
BQ që shiten tek benevrekja gjen me shumicë
Bile mbajnë edhe radhë se cili të ia lëpijë i pari këpucët
@JordanBelfort11
Foli edhe per arrestime te analistave. Ne se e tha une mendoj, se ABSOLUTISHT DO TE ARRESTOHEN.

Ky koqja(Pilinci) tha qe ai pronari i Tokyo Restorant eshte pronari i Faqes Lolita. Po te jete e vertete, do u thoja "u lumte dora" atyre çunave te Stockholmit qe i hipen ne dru...🤣
Do pasojn arrstime. Si mendoni juve se eshte Dumani qe po ben kerdin?

Po, une mendoj se Zotnia ka gisht ketu.

Dështon sërish konstituimi i Kuvendit, thirret seancë për në orën 22:00​

Back