Marya
V.I.P
- Anëtar
- Mar 31, 2011
- Postime
- 37,335
- Pikët
- 113
Nje mut jane te tere...ik futja vrapit dhe ndihesh mire me vetenMesohesh me abuzimin e perditshem thua ti dhe eshte OK?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nje mut jane te tere...ik futja vrapit dhe ndihesh mire me vetenMesohesh me abuzimin e perditshem thua ti dhe eshte OK?
Edhe ajo metafizike.Edhe ajo shpirterore nuk falet.
Nje mut jane te tere...ik futja vrapit dhe ndihesh mire me veten
Ka dhe te mire ka, por eshte tjeter gje kush na vjen apo nga kush terhiqemi.Nje mut jane te tere...ik futja vrapit dhe ndihesh mire me veten
Qyqja o zottt,a'thua e pate per ato menimettt e,si me thon tani une.Po te kishte fantazi te pa poqur!
Po c'desha uneee,qe dikur ne lashtesin time virtuale te shpalla ty si vellain tim virtual.Nëse nuk respekton karakterin tim të integruar në vlera
Asnjëherë nuk është vonë për të korrigjuar kurs.Po c'desha uneee,qe dikur ne lashtesin time virtuale te shpalla ty si vellain tim virtual.
Psee e bera!?
Thua te kisha shpres,nesee une s'do te deklaroja?
Kush e din.
Te mire hiqen te tere ne fillimKa dhe te mire ka, por eshte tjeter gje kush na vjen apo nga kush terhiqemi.
jo perkundrazi, e kisha me mendimet kacurel, ato me gjeraQyqja o zottt,a'thua e pate per ato menimettt e,si me thon tani une.
Ngjyr roze!? Ouuu

Po ecja ben pune se vrapi na merr frymen o gruNje mut jane te tere...ik futja vrapit dhe ndihesh mire me veten
Dhimbja .me.dhimbje del...dhe me pas vjen kenaqesiaPo ecja ben pune se vrapi na merr frymen o gru![]()
Sa te zgjat kenaqesia deri ne dhimbjen tjeter?Dhimbja .me.dhimbje del...dhe me pas vjen kenaqesia
Vdis pa ngjallu thua ti .Dhimbja .me.dhimbje del...dhe me pas vjen kenaqesia
Cit. Deshmoret e jehovaitVdis pa ngjallu thua ti .
Derisa sa mesohesh e ste ben me pershtypjeSa te zgjat kenaqesia deri ne dhimbjen tjeter?
Gozhda me gozhdë del,e kisha dëgjuar. Dhimbja me dhimbje,joDhimbja .me.dhimbje del...dhe me pas vjen kenaqesia