• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Per cilen arsye do braktisnit dike ?!

Përgjigje e: Per cilen arsye do braktisnit dike ?!

Po ce doni kuzhinier? S'do jua pelqeje kurre doren ose do jete shume picky. Le qe ata ne shtepi presin tu serviret ushqimi dhe jo vetem te gatuajne. Une s'do ndjehesha rejat per vete. :D

hipokritet e vetvetes

Xhelozi
Mos perputhje karakteri
Tradhti

Ka njerez qe braktisin kur esht dikush per tu braktisur. Dhe me kalimin e kohes kuptojne qe kane vepruar drejte.
Ka dhe njerez qe sja din vleren njeriut dhe braktisin per mendjen e kokes e pastaj e kuptojn qe ishte zgjedhje e gabuar.

Une do e braktisja nje njeri nese do humbisja besimin, per asnje arsye tjeter.

Nuk është madhështi që publikisht ta braktisësh dikë dhe të krenohesh. Madhështia qëndron në atë: ta bësh të braktisurin të ndihet se ai/ajo të braktisi! Po e merrni mend mend si ndihet ai/ajo kur ta kuptojë këtë!

Do te thesha vetem nese ndihem e tepert e kuptoj qe marredhenia jone eshte konsumuar tashme e nuk mund te vazhdoj me tej, por pastaj po mendoja,po nese ai eshte dhunues psh,ose ka marr rruge te keqe,alkol,bixhoz etj etj.... mund te ishin nje nga arsyet qe do me shtynin ti jepja fund,pasi jam munduar sigurisht ta mbroj sa mundem lidhjen dhe nuk ka asnje efekt....

Ketu vjen era tradheti .... ka shume arsye perse mund te braktisesh dike ose me mire te largohesh nga dikush por gjerat regullohen kur munden por kur humb besimin atehere mendoj cdo gje ka vdekur sepse dhe mire te sillet do mendosh qe e ka me hile ...keshtu me mire secili ne shtepine e tij

Back