Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Plakat që shajnë

Pashë një video të një plake që shante. Jeni dakort që plakat të kenë gojnë e shthurur apo duhet të jenë të edukuara ? Shikoni videon më poshtë:

Ça thua o
Uëëëë sa turp
Po atë plakën e Durrsit që nuk e lëshonte shpinë me të mira .. po na nervozonte kryeministrin e pe?
Atë që thoshte se do mbushej me tritol dhe nuk dilte nga shpia...
Pleq mosmirënjohës , këto ditët e trazirave kryeministri ua rriti edhe pensionin me plot 5 mi lek të vjetra... ça duan më shumë këta

plakat i kane muskujt e nofulles dhe nervat qe kontrollojne peristaltiken e laringut dmth ndjesine per te folur me te dobet se pleqte dhe e leshojne gojen !!

Jemi dakord!🥴

Mirë tani nuk lejohet të shajmë, po të paktën të shajmë kur të pleqërojmë kur truri do na filloj edhe dekompozimin gradual. 🥴

Jo sepse pe nje plake qe shan ne nje video dhe e pergjithesove. Jo cdo njeri i/e moshuar shan.

E degjova videon dhe nena e shkret shan nga e keqja qe e ka zene.. se ka nga qejfi apo nga ndonje semundje.
Si mund te flasi bukur dhe me edukate nje nene e moshuar kur ska buke te haj dhe ska dhembe ne goje.. i kane hequr dinjitetin kaq e thjeshte eshte !

Po leri plakat por keto qe s’jane as 40 dhe me fjalor qe te trazojne barkun. Dhe themi pse rinia ka degjenerusr. Te kesh mama te tilla nuk ke nga nga merr kulture dhe edukate. 24 ore ne Tik Tok live. Jetojne dhe jashte. 😳

Ku ishte sharja ne llafkat qe tha? nuk e degjova asgjekundi. 🤔 Ti detyrosh edhe plakat e pleqet te te shajne me fature marketi, duhet te jesh kokerra e gomarajes. 😂

Back