Lucida Sidera
V.I.P
- Anëtar
- Nov 18, 2025
- Postime
- 4,256
- Pikët
- 113
Pashë një video të një plake që shante. Jeni dakort që plakat të kenë gojnë e shthurur apo duhet të jenë të edukuara ? Shikoni videon më poshtë:
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po shajm tani pa u plak o Luc![]()
Pleqeria si fëmija.mire qe jane pa dhembe por edhe shajne![]()
Ça thua oPashë një video të një plake që shante. Jeni dakort që plakat të kenë gojnë e shthurur apo duhet të jenë të edukuara ? Shikoni videon më poshtë:
Dita nje mije iu befte nënësPashë një video të një plake që shante. Jeni dakort që plakat të kenë gojnë e shthurur apo duhet të jenë të edukuara ? Shikoni videon më poshtë:
Shoku @Vanitas , e njeh Nene Veziren nga Kombinati mo ,? Kte nene qe ka pritur dhe percjell veteranet..Pashë një video të një plake që shante. Jeni dakort që plakat të kenë gojnë e shthurur apo duhet të jenë të edukuara ? Shikoni videon më poshtë:
Shoku @Vanitas , e njeh Nene Veziren nga Kombinati mo ,? Kte nene qe ka pritur dhe percjell veteranet..![]()
Turp e faqe e zeze lolPashë një video të një plake që shante. Jeni dakort që plakat të kenë gojnë e shthurur apo duhet të jenë të edukuara ? Shikoni videon më poshtë:
jo moj moter jo , ashtu eshte..Jo sepse pe nje plake qe shan ne nje video dhe e pergjithesove. Jo cdo njeri i/e moshuar shan.
Te jesh ne ate mosh dhe mos te shash? I lumte bycaPashë një video të një plake që shante. Jeni dakort që plakat të kenë gojnë e shthurur apo duhet të jenë të edukuara ? Shikoni videon më poshtë: