Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Policia e Shtetit nis hetimet për review negative ndaj bizneseve te zarave Noizy, Luca

Nje per ty, nje per Petritin qe qofte i lumtur kudo qe eshte. 🌻🌻🌻 (kjo e treta eshte per veten se po me hahen fara). 🦊
Sepse luledielli lulezon drejt diellit gjithmone, dhe kur ska diell kthehen nga njera tjetra per te qene te lulezuara te marrin burimin e energjise

keshtu qe behuni luledielli jo lulegomari shok :p lol

Ai buzegomari nuk duket me verdalle, ama Luc* sikur i ka bere dem vapa keto dite me duket, ose po e ndjen profumin e frikes.

Last edited:
Sepse kisha ne plan që dekadat e fundit të jetës në të ardhmrn ti kaloja atje në Shqipëri. Po ku të vish atje në atë shtet talltrapistani?
Mos u nxito...derisa te vish ti do vij Sala ne pushtet 🤣

E kush duhet ta bëj dhunën!!!!!????
Sindikata lesh, shoqëria përshesh, opozita copë e grimë
I'a presim KRIMIN e organizuar, mos na e merr hakun
Po ket po them une kam kaq dite. Sjam kunder protestes por jam kunder talljes qe po i behet popullit, perdorin indinjaten merzine acarimin qe ka populli dhe ju thone hajd se eshte paqesore jo mor vlla smerr vesh derri me te mira e pike.

• Like
Reactions: par
Mos u nxito...derisa te vish ti do vij Sala ne pushtet 🤣

Pirdh pirdh, i iku narrativa torollakut të surrelit. Po iku ai vjen Sala 😂. Nese protestuesit thonë Rama në burg Sala në burg. Landi thotë në pidh te kurves të dy kta bythqirat që ka 35 vjet që e mbajnë peng atë vend.

Pirdh pirdh, i iku narrativa torollakut të surrelit. Po iku ai vjen Sala 😂. Nese protestuesit thonë Rama në burg Sala në burg. Landi thotë në pidh te kurves të dy kta bythqirat që ka 35 vjet që e mbajnë peng atë vend.

Rama me hyzmetqaret e tij ngelen duke perdorur karten e gogolit (Saliut).

Me i miri nuk jam, po me te mire nuk ka. (Citat Edver Ramsi). 🌻🦊

Rama me hyzmetqaret e tij ngelen duke perdorur karten e gogolit (Saliut).

Me i miri nuk jam, po me te mire nuk ka. (Citat Edver Ramsi). 🌻🦊
Po pra dhe kta patronazhistet e hanë lol. Meqe nuk jemi më Ramën jemi më Saliun 😂
Ja gjetën protestuesit thembrën e Akilit torollakut të surrelit. Rama në burg Saliu në burg

Ups, e quajta Akil legenin e surrelit 😂
Ai është Odisea që dëgjon sirena:p

Back