• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Policia e Shtetit nis hetimet për review negative ndaj bizneseve te zarrave Noizy, Luca

Injorantet do hetojn se pse njerzit japin review negative ndaj ktyre biznese. Po ato po te ishin fake review google i fshin automatikisht, o copa mishi me dy sy. Asnje shtet ne bote nuk meret me keto budalliqe, bo bo, tamom si ne kohen e monizmit, filluan me flete rrufe 😂

Injorantet do hetojn se pse njerzit japin review negative ndaj ktyre biznese. Po ato po te ishin fake review google i fshin automatikisht, o copa mishi me dy sy. Asnje shtet ne bote nuk meret me keto budalliqe, bo bo, tamom si ne kohen e monizmit, filluan me flete rrufe 😂
Ti më shkrin fare mua, lool.

Nuk di pse m'u kujtua befas nje Aforizem , i cili mund ti perkasi nje vendi tjeter , por ne pa te keq themi eshte e Jona ;

--" Kur m'u dogjen mullaret , njoha miqte dhe kumbaret --" 😎

Do bëj pozitive review ndaj biznesve të Noizy dhe Lucës që të më mbajnë afër. Këta janë budallenjë, vendi ka me dhjetra e qindra probleme, këta merren me këto.
E kupton qe cdo institucion eshte kapur peng, askush nuk punon per popullin dhe problematikat e tyre.

Ps: Mire thot Kola, cirk

E kupton qe cdo institucion eshte kapur peng, askush nuk punon per popullin dhe problematikat e tyre.

Ps: Mire thot Kola, cirk
I ka kapur krimi i organizuar institucionet, demokracia Mandi, s'po jep frytet e veta. Ndërkohë që hetime duhet të bëheshin për kriminelët në institucione, hetime po bëhen për njerëzit që s'janë të kënaqur nga shërbimet. Kjo është të vësh duart në kokë.

Back