• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Policia e Shtetit nis hetimet për review negative ndaj bizneseve te zarrave Noizy, Luca

Luces, i kam dhene edhe une review. Na fiken🙄
Po kot bejn zhurme se skane cte bejn, review jane bere ne Google store, dhe keta pisanjoset nuk kane access dhe as te drejt per te kerkuar info. Sic thash me siper nqs review jane fake...google i fshin ato ne moment.
Review jane real, dhe cdo qytetar ka te drejt te sugjeroj pershtypjet qe i jep x lokal,hotel restorant etje

Po kot bejn zhurme se skane cte bejn, review jane bere ne Google store, dhe keta pisanjoset nuk kane access dhe as te drejt per te kerkuar info. Sic thash me siper nqs review jane fake...google i fshin ato ne moment.
Review jane real, dhe cdo qytetar ka te drejt te sugjeroj pershtypjet qe i jep x lokal,hotel restorant etje
E bejne te trembin njerezit. Se i kane mor me radhe, lepirsat e partisë.

Mesa di unë Mand, google jep të dhëna vetëm me vendim gjykate dhe në ato raste jepen vetëm kur ka një arsyetim të shëndoshë, kur bëhet fjalë për krimin e organizuar ose kërkohen informacione për aktivitete kriminale. Në këtë rast, nuk besoj që google të çliroj informacion.

Po robi ka cik dinjitet e profesionalizem ta haje dreqi

Se ai siper mund ti thote dhe hiq breket do i heqi ai
Në shqipëri kështu ndodh; more urdhër do e zbatosh. Regjimi vendos. Por më habit se ka shumë probleme dhe këta merren me imazhin në vend që të merren me problemet aktuale.

Injorantet do hetojn se pse njerzit japin review negative ndaj ktyre biznese. Po ato po te ishin fake review google i fshin automatikisht, o copa mishi me dy sy. Asnje shtet ne bote nuk meret me keto budalliqe, bo bo, tamom si ne kohen e monizmit, filluan me flete rrufe 😂
Ca lloj shteti idiot është ky Mando? Gjë e pa dëgjuar kurrë. Cili ligj shkelet të japësh revew negative?
Sulltani i surrelit ka pjerdhur nga trutë e kokës komplet.

Ca lloj shteti idiot është ky Mando? Gjë e pa dëgjuar kurrë. Cili ligj shkelet të japësh revew negative?
Sulltani i surrelit ka pjerdhur nga trutë e kokës komplet.
Nese eshte sulm kibernetik ndaj biznesit dhe biznesi ben kallzim ne polici ath hapet ceshtje penale hetohet per prishje te imazhit dhe deshmi te rreme. Nderhyn dhe interpol ne raste te tilla por jo rasti i ktyre te perkedhelurve te rames

Nese eshte sulm kibernetik ndaj biznesit dhe biznesi ben kallzim ne polici ath hapet ceshtje penale per prishje te imazhit dhe deshmi te rreme. Nderhyn dhe interpol ne raste te tilla por jo rasti i ktyre te perkedhelurve te rames
Sulm kibernetik të japësh review ? 😂 😂 😂
Seriozisht e ke ti lol?
Ke ndonjë ide minimale ca është sulmi kibernetik?

Sulm kibernetik të japësh revew ? 😂 😂 😂
Seriozisht e ke ti lol?
Ke ndonjë ide minimale ca është sulmi kibernetik?
Po kur nje grup i organizuar apo individ targetojne dike per ti prishur imazhin me info te rreme apo per ti bere keq.

Spo flas rastin e luces ktu.

Po bëhet diktaturë me qesharake se diktatura e Enver Hoxhës 😂
Shtet i pjerdhur komplet. Asnjë rast në botë të hetohen negative review.
Po me vjen çudi se ka persona në Shqipëri që kanë trurin e shpëlarë komplet nga regjimi, përfshi këtu në forum.

Po kur nje grup i organizuar apo individ targetojne dike per ti prishur imazhin me info te rreme apo per ti bere keq.

Spo flas rastin e luces ktu.
Seriozisht e ke ti se mund të hash burg për review? 😂

E kupton ca je duke folur????

E di sa review negative kam dhënë unë në USA në Google maps dhe në Itali?
Dhe sa qindra milionë amerikanë të tjerë si unë?

O njerëz jeni në terezi apo ju ka tredhur torrollaku i surrelit të gjithëve?

Back