Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Do ta denosh kete klas politike dhe ata qe i perkrahin ? Bojkotoj bizneset dhe meri pasurin cdo pushtetari te korruptuar.Them.me bindje qe kete nuk e kishin menduar.![]()
Mese e drejte.Do ta denosh kete klas politike dhe ata qe i perkrahin ? Bojkotoj bizneset dhe meri pasurin cdo pushtetari te korruptuar.
Nuk e rruj për spiunat unë shoku.Mese e drejte.
Mand jane disa gjera qe duhet te jetosh ne Shqiperi,ne rrethana te caktuara te me kuptoje rreth ketyre situatave.
Pyetja ime eshte se a ndihen te rrezikuar,ose te frikesuar te japin mendimin e tyre e nga ky forum antaret?
@par do me.kuptoje fort mire ku dua te dal,e me ty e tjere do doja mos mirrte kete kah shpejgimi e pergjigje ketu kjo pyetja ime.
Tanku thote njehere vdes burri.
![]()
Mos e rr*j hiç...Pres policinë![]()
Ndaj të njëjtin mendim me Mandin për të refuzuar , bojkotuar & konfiskuar pasuritë e vjedhura, por assesi të sulmohen vlerësimet e sipërmarrjeve padrejtësisht.Mese e drejte.
Mand jane disa gjera qe duhet te jetosh ne Shqiperi,ne rrethana te caktuara te me kuptoje rreth ketyre situatave.
Pyetja ime eshte se a ndihen te rrezikuar,ose te frikesuar te japin mendimin e tyre e nga ky forum antaret?
@par do me.kuptoje fort mire ku dua te dal,e me ty e tjere do doja mos mirrte kete kah shpejgimi e pergjigje ketu kjo pyetja ime.
Tanku thote njehere vdes burri.
![]()
Po, kjo perben veper penale njihet nga kodi penal ne shume vende te botes; kur 1 individ ose 1 grup i organizuar kryen veprime mashtruese, duke perdorur informacione ose pretendime te paverteta, me qellim demtimin e biznesit, reputacionit ose interesave pasurore te nje personi apo subjekti tjeter. Në raste të tilla, pergjegjesia penale vleresohet ne baze te rrethanave konkrete dhe parashikohet nga legjislacioni shqiptar si me poshte:Është vepër penale të japësh review negative thotë![]()
Në rastin që thashë unë; shpifja, është kundërvajtje penale, dënohet nga gjobë deri në 2 vite burg. Merr dënim më të lehtë.1. LIGJ Nr.9902, datë 17.4.2008 PËR MBROJTJEN E KONSUMATORËVE : https://www.erru.al/doc/ligji_9902_per_mbrojten_e_konsumatoreve.pdf
si dhe
2. neni 143 i kodit penal per mashtrim: https://www.drejtesia.gov.al/wp-content/uploads/2017/11/Kodi_Penal-1.pdf
Tallesh ti?Po, kjo perben veper penale njihet nga kodi penal ne shume vende te botes; kur 1 individ ose 1 grup i organizuar kryen veprime mashtruese, duke perdorur informacione ose pretendime te paverteta, me qellim demtimin e biznesit, reputacionit ose interesave pasurore te nje personi apo subjekti tjeter. Në raste të tilla, pergjegjesia penale vleresohet ne baze te rrethanave konkrete dhe parashikohet nga legjislacioni shqiptar si me poshte:
1. LIGJ Nr.9902, 17.4.2008 PER MBROJTJEN E KONSUMATOREVE : https://www.erru.al/doc/ligji_9902_per_mbrojten_e_konsumatoreve.pdf
si dhe
2. neni 143 i Kodit Penal: https://www.drejtesia.gov.al/wp-content/uploads/2017/11/Kodi_Penal-1.pdf
Ka nje tregim te Edi Rames te titulluar "Hiqi breket Ina".Po robi ka cik dinjitet e profesionalizem ta haje dreqi
Se ai siper mund ti thote dhe hiq breket do i heqi ai
Kur e paska kerku kete gje protesta? Kjo ka nisur e gjitha online dhe shkendijen ja dha Luca ne nje video ku fliste per reviews e tallej. Qe nga ai moment filluan organizime neper tiktok e insta dhe i moren mbare.Kjo puna review negativ per bizneset eshte budallallëku me I madh qe mund te bënte protesta.
Bizneset te merren me biznes dhe jo me protesten dhe me te drejten e qytetareve shqiptare per te protestuar kunder qeverise.Kjo puna review negativ per bizneset eshte budallallëku me I madh qe mund te bënte protesta.
Jo ti sje ne rregull por problemi yt jo imi dhe as po te ofendoj ti po e ben por prap problemi yt jo imi, une po them ca rregullohet me ligj me te drejten e konsumatorit.Tallesh ti?
Me gjej një shembull tjetër në botë të jenë dënuar njerëzit për review negative.
Ju njerëz nuk jeni në rregull. Ka diçka very profound që nuk shkon me ju.
Futja kot futja. Flet për AI gjenerator reviews.Jo ti sje ne rregull por problemi yt jo imi dhe as po te ofendoj ti po e ben por prap problemi yt jo imi, une po them ca rregullohet me ligj me te drejten e konsumatorit.
Po te sjell nje nga USA meqe jeton atje jo nga shtete te tjera
Individ Michael Arnstein.
![]()
FTC, States Sue Rental Listing Platform Roomster and its Owners for Duping Prospective Renters with Fake Reviews and Phony Listings
The Federal Trade Commission and six states filed a lawsuit against rental listing platform Roomster Corp.www.ftc.gov
si dhe rregullatorin ligjor https://www.ftc.gov/news-events/new...-final-rule-banning-fake-reviews-testimonials
Amerika eshte me ndryshe nga shtetet e tjera sepse kane amendimin e pare qe jep me shume te drejta individit sesa cdo gjeje por prap serish ka parashikime ligjore per mbrojten e konsumatorit dhe biznesit.