• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Policia e Shtetit nis hetimet për review negative ndaj bizneseve te zarave Noizy, Luca

Do ta denosh kete klas politike dhe ata qe i perkrahin ? Bojkotoj bizneset dhe meri pasurin cdo pushtetari te korruptuar.
Mese e drejte.

Mand jane disa gjera qe duhet te jetosh ne Shqiperi,ne rrethana te caktuara te me kuptoje rreth ketyre situatave.

Pyetja ime eshte se a ndihen te rrezikuar,ose te frikesuar te japin mendimin e tyre e nga ky forum antaret? 😊

@par do me.kuptoje fort mire ku dua te dal,e me ty e tjere do doja mos mirrte kete kah shpejgimi e pergjigje ketu kjo pyetja ime. 😊

Tanku thote njehere vdes burri.
😊

Yyy u meka sa shume kishte 🤣
Fare lehte gjithsesi mund ta heqe nga google maps e ta rinise dhe iher nga fillimi

Mese e drejte.

Mand jane disa gjera qe duhet te jetosh ne Shqiperi,ne rrethana te caktuara te me kuptoje rreth ketyre situatave.

Pyetja ime eshte se a ndihen te rrezikuar,ose te frikesuar te japin mendimin e tyre e nga ky forum antaret? 😊

@par do me.kuptoje fort mire ku dua te dal,e me ty e tjere do doja mos mirrte kete kah shpejgimi e pergjigje ketu kjo pyetja ime. 😊

😊
Nuk e rruj për spiunat unë shoku.

Mese e drejte.

😊
Ndaj të njëjtin mendim me Mandin për të refuzuar , bojkotuar & konfiskuar pasuritë e vjedhura, por assesi të sulmohen vlerësimet e sipërmarrjeve padrejtësisht.
Po përjashtoj Lucë legenin, por janë me dhjetëra e mos qindra biznese nën sulm
Biznese që mbajnë ekonominë e Shqipërisë në lëvizje.
Solla rastin e Mrizit, e unë Mrizin nuk e kam asgjë.
Sa për vetë-censurën, po edhe unë vetë-censurohem
Për shkak të rrethanave kriminale, sepse këtu hynë e dalin shumë të tillë
E ndoshta- ndoshta zbulohemi.
Po jap një të dhënë, por jo indetitetin
Djali i një ligjëvënësi që voton për Ramën është vrasës
Po, po vrasës
E njohin shumica e komunitetit prej nga vjen, e njohin polici, prokurori e zonës, etj, etj
Shkon e kërcënon sipërmarrje njëherë me tatim - taksat nëpërmjet ligjit të babës, e kur nuk gjen vend ai kërcënim vazhdon me bosët e krimit.
E sa ka nga këta Tërmetpeqët (nuk është ky për ç'ka citova, por shokët e tij)!!!!!!!!?
Jemi në këtë gjendje sepse më 2005 e filloj Fatos Nano kriminalizmin e ligjvënësve, e forcoj Rama në vitet në vazhdim
Kështu që vetë-censurimi duhet me patjetër përballë krimit të organizuar me pushtet.
Ndërsa për çështje të tjera si dhe frikë nga largimi nga puna, nuk kam.patur e nuk do kem ndonjëherë.
Siguria personale eshte paresore, sepse do kesh kunder institucionet shteterore me rast te nevojes.
Jo pak herë kam bërë copy paste nga fb këtu, e më dolën të dhënat personale.
Nga që fb ka hequr barrierën e sigurisë kur bën copy paste

Last edited:
Është vepër penale të japësh review negative thotë 😂
Po, kjo perben veper penale njihet nga kodi penal ne shume vende te botes; kur 1 individ ose 1 grup i organizuar kryen veprime mashtruese, duke perdorur informacione ose pretendime te paverteta, me qellim demtimin e biznesit, reputacionit ose interesave pasurore te nje personi apo subjekti tjeter. Në raste të tilla, pergjegjesia penale vleresohet ne baze te rrethanave konkrete dhe parashikohet nga legjislacioni shqiptar si me poshte:

1. LIGJ Nr.9902, 17.4.2008 PER MBROJTJEN E KONSUMATOREVE : https://www.erru.al/doc/ligji_9902_per_mbrojten_e_konsumatoreve.pdf
si dhe
2. neni 143 i Kodit Penal: https://www.drejtesia.gov.al/wp-content/uploads/2017/11/Kodi_Penal-1.pdf

Po, kjo perben veper penale njihet nga kodi penal ne shume vende te botes; kur 1 individ ose 1 grup i organizuar kryen veprime mashtruese, duke perdorur informacione ose pretendime te paverteta, me qellim demtimin e biznesit, reputacionit ose interesave pasurore te nje personi apo subjekti tjeter. Në raste të tilla, pergjegjesia penale vleresohet ne baze te rrethanave konkrete dhe parashikohet nga legjislacioni shqiptar si me poshte:

1. LIGJ Nr.9902, 17.4.2008 PER MBROJTJEN E KONSUMATOREVE : https://www.erru.al/doc/ligji_9902_per_mbrojten_e_konsumatoreve.pdf
si dhe
2. neni 143 i Kodit Penal: https://www.drejtesia.gov.al/wp-content/uploads/2017/11/Kodi_Penal-1.pdf

Tallesh ti? 😂
Me gjej një shembull tjetër në botë të jenë dënuar njerëzit për review negative.
Ju njerëz nuk jeni në rregull. Ka diçka very profound që nuk shkon me ju.

Qirje @drague e vendosen përsëri nenin e agjitacion propagandës kta rrockat e Shqipërisë 😂

Last edited:
Kjo puna review negativ per bizneset eshte budallallëku me I madh qe mund te bënte protesta.
Kur e paska kerku kete gje protesta? Kjo ka nisur e gjitha online dhe shkendijen ja dha Luca ne nje video ku fliste per reviews e tallej. Qe nga ai moment filluan organizime neper tiktok e insta dhe i moren mbare.

Kjo puna review negativ per bizneset eshte budallallëku me I madh qe mund te bënte protesta.
Bizneset te merren me biznes dhe jo me protesten dhe me te drejten e qytetareve shqiptare per te protestuar kunder qeverise.
Vetem ne sulltanate mund te ndodhe kjo.

Zgjohuni ore copa idiotësh patronazhiste atje në Shqipëri. Nuk janë problem reviews negative që i jepen atij shkerdhates gjergj luca. Problem është shfrytëzimi i punës së fëmijëve. Dënohet në gjithë botën perëndimore. Duhet plasur në burg ky kerma që trajton fëmijët si skllevër.
Fëmijët duhet të shkojnë në shkollë jo ne pune.

Tallesh ti? 😂
Me gjej një shembull tjetër në botë të jenë dënuar njerëzit për review negative.
Ju njerëz nuk jeni në rregull. Ka diçka very profound që nuk shkon me ju.
Jo ti sje ne rregull por problemi yt jo imi dhe as po te ofendoj ti po e ben por prap problemi yt jo imi, une po them ca rregullohet me ligj me te drejten e konsumatorit.

Po te sjell nje nga USA meqe jeton atje jo nga shtete te tjera

Individ Michael Arnstein.

si dhe rregullatorin ligjor https://www.ftc.gov/enforcement/submit-merger-antitrust-comment

Amerika eshte me ndryshe nga shtetet e tjera sepse kane amendimin e pare mbrojtja e lirise se shprehjes qe jep me shume te drejta individit sesa cdo gjeje por prap serish ka parashikime ligjore per mbrojten e konsumatorit dhe biznesit.

Jo ti sje ne rregull por problemi yt jo imi dhe as po te ofendoj ti po e ben por prap problemi yt jo imi, une po them ca rregullohet me ligj me te drejten e konsumatorit.

Po te sjell nje nga USA meqe jeton atje jo nga shtete te tjera

Individ Michael Arnstein.

si dhe rregullatorin ligjor https://www.ftc.gov/news-events/new...-final-rule-banning-fake-reviews-testimonials

Amerika eshte me ndryshe nga shtetet e tjera sepse kane amendimin e pare qe jep me shume te drejta individit sesa cdo gjeje por prap serish ka parashikime ligjore per mbrojten e konsumatorit dhe biznesit.
Futja kot futja. Flet për AI gjenerator reviews.

Back