Xha Tani
V.I.P
- Anëtar
- Nov 7, 2022
- Postime
- 55,673
- Pikët
- 113
Patronazhisteve u interesonTipik....patronazhist(boj shaka).
Politika.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Patronazhisteve u interesonTipik....patronazhist(boj shaka).
Fare e SHKERDHYME.Patronazhisteve u intereson
Politika.![]()
FIKS.Fare e SHKERDHYME.
Sipas Dada Elena Kocaqi i bie te jen vet-sh...Shqiptaret i kane shkerdhy Greket qe diten e pare qe u krijua bota.
A mund te shifet ndeshja ne TV?ju ka infektu @Petrit Kola te gjitheve , dhe dilni kundra vllazneve tuej , kundra gjakut Arbrit dhe Flamurit Shqiptar.
sot i madh dhe i vogel ndodhet ne Prishtine per te mbeshtetur skuadren qe do hyje ne historine boterore te futbollit .
bashkohu dhe ti..![]()
po , coje tek Top Cannel.A mund te shifet ndeshja ne TV?
Kujdes, test IQ.
Nuk kam TV. Prej shume vitesh nuk kam TV.po , coje tek Top Cannel.![]()
shikoje ndeshjen tek gjitoni shqiptar..Nuk kam TV. Prej shume vitesh nuk kam TV.
Eshte shitur ndeshja? Je naiv te besosh si me voten?shikoje ndeshjen tek gjitoni shqiptar..
ai ka dhe dekoder.![]()
Kjo eshte ndeshje Titanesh.Eshte shitur ndeshja? Je naiv te besosh si me voten?
Ti je shqiptar dhe flet per dinjitet !Kjo eshte ndeshje Titanesh.
Luhet Krenaria , Dinjiteti...
ke Dinjitet , e kupton cfare eshte Dinjiteti ?
po loz Kosove - Turqi , eliminatore e boterorit qe luhet ne qershor ne Amerike.Ti je shqiptar dhe flet per dinjitet !
Perkufizoje!
Cila ndeshje, cfar po ndodh?
10 milion debila !po loz Kosove - Turqi , eliminatore e boterorit qe luhet ne qershor ne Amerike.
rezyltati aktual 0 - 1 per Turqin.
ka dhe 25 minuta loje
10 milion shqiptar ne ankth.
Futbolli eshte sporti me natyral ne bote...po ti ske faj...10 milion debila !
Ne cfar vendi je ne kete 10 milion? Ze vend nderi, apo je nga fundi?
“Lodra e topit me këmbët nuk është veçse një rast kumari: e lozin një grusht burrash, dhe mijëra të tjerë bëjnë bast kush do të fitojë. Nuk i sjell ndonjë të mirë as shëndetit as mendjes. Në Shqipëri është një importim qesharak pa rrënjë në zakonet tona”, shkruante Konica.
Te luash apo te shikosh. Cila nga keto eshte sport? Eshte shikimi sport?Futbolli eshte sporti me natyral ne bote...po ti ske faj...
te kuptoj..![]()
largohu Titi ti nga droga , luaj futboll...Te luash apo te shikosh. Cila nga keto eshte sport? Eshte shikimi sport?
Une stervitem. Per dy jav do stervitem ne shkretetir.largohu Titi ti nga droga , luaj futboll...![]()