Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !True.Ku ka te shemtuara sot moj. Rregullohet cdo gje tani.
Duhet gjetur ndonje arkeolog se ata jane te interesuar per reliket..He he.
Ndodh edhe e kunderta ama.![]()
Supa me e mire behet me pulen e vjeterAi shejtan @shoku_tanku , i do te vogla, zoga.
Do mish te njom se i kane rene dhembet dhe nuk e kafshon dot mishin e pjekur te pules.
Ego Thanas Mangana dhe Koco Dana.M doli ne insta historia e Dikens me te shoqen. Paska qene maskara e kush e paska dit, i kemi lexuar edhe librat.
Eh bukurine e brendshme, nuk lodhet kush ta gjej e ta vleresoj.

Po kot skam intuit une per njerezit qe pelqej.Ego Thanas Mangana dhe Koco Dana.
...
Vertet cdo shoqeri (si me femra dhe me meshkuj) qe bej, bazohet ne bukurin e brendshme, shpirtit.
View attachment 353162
Shprehja me e saktë që kam lexuar muajt e fundit.Për një burrë, sa më shumë që kalojnë vitet, aq më shumë përparësi i jep qetësisë para pamjes së jashtme.
Ai e kupton se një vajzë shumë tërheqëse
do të mbetet e bukur vetëm për një kohë të shkurtër.
Por një grua që sjell paqe do të mbetet e bukur përgjithmonë.
Tek ky lloj ben pjesë ti?Jane ato te paqes, qe do ngelen te bukura pergjithmone.
Comfort ZONE.E vertete. Me kalimin e viteve, edhe burri lodhet nga zhurma, lojërat dhe pamjet që zgjasin pak.
Ai fillon të kërkojë qetësi, besim dhe një grua pranë së cilës mund të jetë vetvetja.
Sepse në fund, një burrë nuk lidhet më fort me atë që i mahnit sytë,
por me atë që i qetëson shpirtin.
Ai vec ne vjeshte i kalon provimetKu merr vesh nga supa ai.
Ai ka disa vjet vetem berxollave po iu merr ere, se per te kafshua nuk i kafshon dot.
I pa cipi...

Përpërpërbrënda, sepse përpërpërjashta të hap barkun ajo e zeza pa bojë!E butul nga perjashta apo nga perperperbrenda?

Mos mos se eshte gjynaPërpërpërbrënda, sepse përpërpërjashta të hap barkun ajo e zeza pa bojë!![]()
Nje mashkull lind e vjen ne jete nga nje femer, mekohet e rritet nga dora dhe edukimi i saj, behet burre nen veshtrimin dhe bekimin e saj deri sa mbyll syte.Kur vleresoni kaq shume paqen te femra pse femrat e urta abuzohen me shume nga burrat?
Une nuk i dua te urta,i dua grindavece dhemb me dhemb me mua. Kur ma lene sherrin seen,une plas prej inatiKur vleresoni kaq shume paqen te femra pse femrat e urta abuzohen me shume nga burrat?
Nuk me ka dal akoma percaktimi se kujt lloj i perkas.Tek ky lloj ben pjesë ti?
Ti si e ndjene veten?Nuk me ka dal akoma percaktimi se kujt lloj i perkas.