• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Profesioni te ciln sdo e beje kurre...?

Jane shume, si Mesues, Polic,etj dhe ne fund Doktorr. Besoj se mjekesia eshte transformuar ne nje vrases masiv keto 4 dekadat e fundit sidomos.

• Hugs
Reactions: par
Jane shume, si Mesues, Polic,etj dhe ne fund Doktorr. Besoj se mjekesia eshte transformuar ne nje vrases masiv keto 4 dekadat e fundit sidomos.
Nuk e di pse këto (përjashtoj një pakicë që punojnë profesionalisht) profesionet e cituara u vunë në rresht të urdhrave të diktatit sidomos në kohën e kolerës covi19.
Të etur për të ndjekur urdhërin fashist të OBSH stimuluan gjenocid farmaceutik karshi popullatës.
E kur ndonjë profesionalist si E. Prifti kundërshtoj urdhërat e flokëkuqes, vihej nën hetim, e më keq akoma në vendet e zhvilluara edhe ekzekutoheshin.
T'jesh KRITIK me eksperimentin njerzorë është domosdoshmëri, të të justifikosh ATË me argumente të prodhuesit është naivitet më e pakta.
Vitet ecin, faktet mbesin dhe kriminelët e armës biologjike të prodhuar në Wuhan me urdhër të Fauçit dhe OBSH nuk hetohen e dënohen!

Last edited:
Back