• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Profesioni te ciln sdo e beje kurre...?

Patolog, kta qe kryejne autopsine e trupave te vdekur.
Eshte vetem 1% perqind e punes ne te vertete. Personalisht as me kujtohet me kur e kam bere autopsinr e fundit, aq shume kohe ka kaluar. Edhe une i kam inat autopsite qe jam patologe. Mjeku ligjor ben me shume autopsi tashme.

Mua me pelqen kur shoh gjak.🤣🤣🤣
Sa here bej analizat magjepsem.
Ca thua? Eshte nje fobi e imja shpimi dhe gjaku! Shpimin se di por gjakun nga kafshet e therura ne vogeli, me kane lene me trauma 😅
Une kur linda tim bir i hoqa gjithe frikerat se pashe qe ska dhimbje me te forte se e lindjes edhe i perballoj me kete ide , edhe se kur me vjen koha e check up it vjetor me dridhen gjunjet por e menaxhueshme lol 🤣

Ca thua? Eshte nje fobi e imja shpimi dhe gjaku! Shpimin se di por gjakun nga kafshet e therura ne vogeli, me kane lene me trauma 😅
Une kur linda tim bir i hoqa gjithe frikerat se pashe qe ska dhimbje me te forte se e lindjes edhe i perballoj me kete ide , edhe se kur me vjen koha e check up it vjetor me dridhen gjunjet por e menaxhueshme lol 🤣
Ua une nga ato kafshe u bera me e forte🤣🤣🤣 apo kur derrmoja gjunjet kur luaja e gjaku curril🤣🤣

Eshte me njeri! Une jam shume empatike me kafshet ndaj ka ndikuar kjo gje tek une dhe me fobi te tjera rrjedhese
Ahahah me bere te ndjehem Jo empatike. Edhe une mendoj se jam empatike me kafshet ama une jam gjitari me i forte😬😅. Eshte ligjit natyres. Ama gjaku🤩

Puna e zyres. Per mua eshte e padurueshme. Mund te jete edhe sepse une e shijoj vetmine, por me duket sikur aty te ecen jeta pa e kuptuar, pa e shijuar.

Ahahah me bere te ndjehem Jo empatike. Edhe une mendoj se jam empatike me kafshet ama une jam gjitari me i forte😬😅. Eshte ligjit natyres. Ama gjaku🤩
@Eba une rrija gjithe diten tek koteci pulave o goc ca flet !
Luanim shkollash , i beja nxenesit e mi hahahah

IMG_5386.png

• Haha
Reactions: Eba
@Eba une rrija gjithe diten tek koteci pulave o goc ca flet !
Luanim shkollash , i beja nxenesit e mi hahahah

View attachment 301084
Njehere kishim nje pule edhe flinte gjithe kohen, jetoja ne pallat une. Nejse vjen nje e e diele e bukur me duket nje feste tip pashka a nuk e di dhe Babi po e therte. Une qaja me te madhe "mos ma vrit motren o ba". Mami shkrete mundohej te me qetesonte duke thene "na moj se do na vij policia do thone po vret njeri.🤣🤣🤣.

Last edited:
Njehere kishim nje pule edhe flinte gjithe kohen, jetoja ne pallat une. Nejse vjen nje e e diele e bukur me duket nje feste tip pashka a nuk e di dhe Babi po e therte. Une qaja me te madhe "mos ma vrit motren o ba". Mami shkrete mundohem te me qetesonte Duke thene "na moj se do na vij policia do thone po vret njeri.🤣🤣🤣.
Edhe une qe mendoja se isha e vetme e cmendur pas pulave hahahahha

• Haha
Reactions: Eba
Shofer
Me mir bohem kapiten anije se sa shofer taksie etj (dmth te ngas me njerz)
I jap makines por skam patent edhe sdua ta marr (vetem nqs do detyrohem)

Back