Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po te ishe beqare ti,do isha i pari ne radhe per tyKjo teme ha shume debat,
Gjithcka varet nga largpamesia e femres. Nese nje femer kerkon dike me leke per nje dreke ne restorant apo t’i blej kepuce apo ku di une , ajo femer eshte e shitur por se kupton.. sepse harron qe ai tjetri do e perdori ne shkembim te lekut.
Nese nje femer kerkon nje baba , burre , bashkeshort me leke, atehere ajo eshte largpamese sepse mireqenia ne familje vjen nga leku.. (qe nga ushqimi e deri tek shkollat, sportet, veshja, udhetimet, ect)
Nese nje femer i ka te gjitha keto , ajo kerkon dahsurine gje te cilen nuk e gjen kollaj..
Duhet te dime se mashkulli zgjedh dhe jo femra. Ti mund te kesh gjithe boten por nese nje mashkull ste do ai nuk te merr …
Po te ishe beqare ti,do isha i pari ne radhe per ty![]()
Lek me bollëk nuk kam joUne kam dhe nje gje te keqe e dua te bukur dhe me lek
![]()
Jam King,lek nuk kam thashe..po per ty copash do u bejaca sje i bukur eh![]()
Jam King,lek nuk kam thashe..po per ty copasg do u beja![]()
Nëse do ishin të gjitha të llogjikshme dhe inteligjente si ju do ishte kështu, po ç'e do që ka lloj lloj mëndjesh kjo dynja.Femrat kerkojn me shume nje mashkull me ambicie sesa me lek
Jo jo,nuk shof per lek..nuk jam qylaxhiPo ishe king po se leket i kam une
(ti rrezik prandaj do me merrje se kam leket)![]()
Kjo teme ha shume debat,
Nese nje femer i ka te gjitha keto , ajo kerkon dahsurine gje te cilen nuk e gjen kollaj..
Duhet te dime se mashkulli zgjedh dhe jo femra. Ti mund te kesh gjithe boten por nese nje mashkull ste do ai nuk te merr …

Dhe kur ajo gjen dahashurine, kerkon ta duplikoje ate dhe perse jo ta beje ne fuqi te trete sepse ....sepse oreksi vjen duke enderruar....thoshte plllatoni.
Femra zgjedh dhe pike.....
Thejsht elaborova o SiBora sepse doja te hante shume ky debati![]()
Ka mjaft mëshkuj që femra e sheh si bankomat edhe në këtë formë që e shtrove arsyetimin.Kjo teme ha shume debat,
Nese nje femer kerkon nje baba , burre , bashkeshort me leke, atehere ajo eshte largpamese sepse mireqenia ne familje vjen nga leku.. (qe nga ushqimi e deri tek shkollat, sportet, veshja, udhetimet, ect)
Mashkulli kërkon & propozon, femra arsyeton & pranonDuhet te dime se mashkulli zgjedh dhe jo femra. Ti mund te kesh gjithe boten por nese nje mashkull ste do ai nuk te merr …
Une jam nga ai lloj qe i jap rendësi shpirtit..ne kete rast ti ke shpirtin yll
Une jam nga ai lloj qe i jap rendësi shpirtit..ne kete rast ti ke shpirtin yll![]()
Doni pak ujë Anemone që të mblidhni pak veten?Ketu po me ke myt
Sa inat qe sjam beqare![]()
Doni pak ujë Anemone që të mblidhni pak veten?![]()

E nipce, doje te nxirrje ndonje bakshish te shpejte me rastin e mbledhjes se lekut qe ti beje karrrrrshillek ndonje cupe te mire?Doni pak ujë Anemone që të mblidhni pak veten?![]()
Shkoni ne biblioteka..aty gjenden ato te mirat..as rrugeve , as lokaleve- s jam goce e as femër që të ju jap një prgj -
*
~ gjynah se meten djemt e mirë beqarë ~