Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 35,875
- Pikët
- 113
Po pra mire qe na tregoi , nje rruge e dy pune.Pse jo ene puthje ene protest
Tamam revolucionar
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
NĂ«se jâu shfaqet ky mesazh, do tĂ« thotĂ« se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini tĂ« shihni pjesĂ«n mĂ« tĂ« madhe tĂ« seksioneve dhe diskutimeve tĂ« forumit, por akoma nuk gĂ«zoni tĂ« drejten pĂ«r tĂ« marrĂ« pjesĂ« nĂ« to dhe nĂ« avantazhet e tĂ« qĂ«nurit anĂ«tar i kĂ«tij komuniteti. Jâu lutem:REGJISTROHUNI qĂ« tĂ« dĂ«rgoni postime dhe mesazhe nĂ« Forum-Al.
Regjistrohu !Po pra mire qe na tregoi , nje rruge e dy pune.Pse jo ene puthje ene protest
Tamam revolucionar
po neve qe na ka puthur Gjyshja gjithe ato here , sa vjet plus kemi ?Thuhet se nese puthni parter-in/en 22 minuta ne dite u zgjatet jeta me 7 vite.
Prandaj mos hezitoni puthuni
E di qe do pyesni per puthjet on line, do interesohem e do ju tregoj![]()
Me kte llogari une do jetoj si shqiponjat se kur isha adoleshent na dhimshin muskujt e fytyres nga puthja22 min ne total o Tomi ...jo 22 min pa ndërprerje![]()
I quhen gjyshespo neve qe na ka puthur Gjyshja gjithe ato here , sa vjet plus kemi ?
apo kto nuk quhen ?..![]()
edhe me shume lejohet nese te duket pak po kaq o norma22 minuta?!![]()
Ndaj rrojne shume gjyshet.po neve qe na ka puthur Gjyshja gjithe ato here , sa vjet plus kemi ?
apo kto nuk quhen ?..![]()
Ne aq kohe po arrijme te kalojme me burrat mi moter. Sâna puqen oraret. Duhet ta bejme me planifikim.edhe me shume lejohet nese te duket pak po kaq o norma![]()
Ti qe i puth te gjitha femrat kur hedhin foto ne forum do rrosh 200 vjec.Ndaj rrojne shume gjyshet.
Ti qe i puth te gjitha femrat kur hedhin foto ne forum do rrosh 200 vjec.

Pse re edhe brezat e ardhshem do e gjejn ktu kepin duke zgjat buzet si vic koprativeTi qe i puth te gjitha femrat kur hedhin foto ne forum do rrosh 200 vjec.
Ti ja paske bo buzet leter cigarje burrit n fejes
Moj dua tâi shtoj tani vitet une, pa câiku, iku.
Kujtova sâe kishe harruar.Moj dua tâi shtoj tani vitet une, pa câiku, iku.![]()
Nuk e plotesoj dot normen ditoreTi qe i puth te gjitha femrat kur hedhin foto ne forum do rrosh 200 vjec.
po vallaj , e vertete eshre.Ndaj rrojne shume gjyshet.
Mos harro te shikosh oren eJa tani direkt.
Do vej timer ne telefon.Mos harro te shikosh oren e