Xhina
V.I.P
Ja vitin tjeter per 67 vjetorin
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ja vitin tjeter per 67 vjetorin
e kam provuar biri im, para disa vitesh,Rakinë e Gramshit e ke provuar?![]()
Sa shpejt ikin vitet, dilke ne pension vitin tjeter tiJa vitin tjeter per 67 vjetorin![]()
go fund me. $$$$Mos ka dash me thene gofindme.
Si sa shpejt si ke degjuar lart e posht qe me thon plakaSa shpejt ikin vitet, dilke ne pension vitin tjeter ti
Nisesh nga librat qe ka shkruar?po qe me verte je i pasur nga ana shpirterore![]()
Nisesh nga librat qe ka shkruar?![]()
Ja vitin tjeter per 67 vjetorin![]()

Prite Pjerin tani ne inboxjo jo ai me ben te qesh me shpirt.. dhe une kam nje gje njerzit qe me bejne te qesh i dua shume![]()
Ihh e poshter aq do shkoj po me vinte turp ta thoja ate numerune thashe se do jesh 69 ti vitin tjeter![]()
Sa te gjej rrugën,do e shofesh pastajNuk vjen ai ne inbox se sdi ta perdori![]()
Ihh e poshter aq do shkoj po me vinte turp ta thoja ate numer![]()
me lotUne nuk e di per vetese mos e meson ti![]()
Jo. Eshte me e mira,rakia Gramshit.Biri i Pjetrit ?
Ti e ve ne dyshim ndonjehere ate qe them ?![]()
Davaj davaj druzhe kapetanMos ka dash me thene gofindme.