YOKO
V.I.P
- Anëtar
- Feb 6, 2011
- Postime
- 44,252
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ti duhet te jesh e shenjes se gaforres.Ti i meshon suksesit, ndersa mua me duket budallek te prishesh rehatin per suksesin. Por kjo jam une, e kuptoj qe jam kunder rrymes dhe me vjen mire per veten time. Suksesi dhe perkujdesja ndaj femijes apo familjes per mua nuk mund te vihen kurre ne te njejten peshore, per shume arsye.
Ajo qe me beri te replikoja me teper eshte minimizimi i aspektit te punes me problematikat qe mund te sjelle nje ndryshim i tille, duke e kaluar kete ne plan te dyte (hajt se adaptohemi duke u sakrifikuar) vetem per qellim qe te jetosh ne vendin tend, nese puna ne vendin e huaj ka qene me e favorshme kuptohet. Edhe njehere, theksoj se ceshtja e punes eshte goxha me rendesi sepse reflektohet ne shume aspekte te tjera te jetes, nuk eshte vetem ceshtje suksesi.
Per me teper, po flasim per shqiperine, atje ku ne shtet duhet te votosh partine per ta mbajtur vendin e ne privat duhet te paguash "gjobat".
Pra, si ka qene per ty qasja ndaj ketyre kompromiseve?
Jo eshte dashiTi duhet te jesh e shenjes se gaforres.![]()
Ti a ke mbaruar shkollen per mjekesi dhe ke arritur ta ushtrosh dhe ne Itali? Vazhdon punon dhe pse nene e dy femijeve te vegjel. Epo keto nuk jane pak. Suksese jane. Vite shkollimi, lodhje, sakrifice. Rehatine e shikojne ato qe s’shkollohen, qe s’punojne. Gjejne nje burre me leke dhe rrine ne shtepi.Ti i meshon suksesit, ndersa mua me duket budallek te prishesh rehatin per suksesin. Por kjo jam une, e kuptoj qe jam kunder rrymes dhe me vjen mire per veten time. Suksesi dhe perkujdesja ndaj femijes apo familjes per mua nuk mund te vihen kurre ne te njejten peshore, per shume arsye.
Ajo qe me beri te replikoja me teper eshte minimizimi i aspektit te punes me problematikat qe mund te sjelle nje ndryshim i tille, duke e kaluar kete ne plan te dyte (hajt se adaptohemi duke u sakrifikuar) vetem per qellim qe te jetosh ne vendin tend, nese puna ne vendin e huaj ka qene me e favorshme kuptohet. Edhe njehere, theksoj se ceshtja e punes eshte goxha me rendesi sepse reflektohet ne shume aspekte te tjera te jetes, nuk eshte vetem ceshtje suksesi.
Per me teper, po flasim per shqiperine, atje ku ne shtet duhet te votosh partine per ta mbajtur vendin e ne privat duhet te paguash "gjobat".
Pra, si ka qene per ty qasja ndaj ketyre kompromiseve?
Sic tha Rexhi jam dashi, por ashendent peshore ama.Ti duhet te jesh e shenjes se gaforres.![]()
Une kam ardhur ne itali qe 11 vjec.Ti a ke mbaruar shkollen per mjekesi dhe ke arritur ta ushtrosh dhe ne Itali? Vazhdon punon dhe pse nene e dy femijeve te vegjel. Epo keto nuk jane pak. Suksese jane. Vite shkollimi, lodhje, sakrifice. Rehatine e shikojne ato qe s’shkollohen, qe s’punojne. Gjejne nje burre me leke dhe rrine ne shtepi.
Gjithe temen bec duke bere dengla per te dashuray e tuaTirona është dashuri se aty humbëm virgjërinë