Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Pyetje për emigrantët

un para 1 jave bera 1 surgery, jo dicka te madhe dhe pagova 0Eu, ketu ku jam deri tani nga mjekesia skemi caluar, i mbulon siguracioni
Te ne paguan edhe me mijera dollare edhe pse kemi siguracion. Varet nga sigurimi qe ofron kompania. Por larg qofte te mos jesh ne gjrndje te punosh per nje arsye a tjetren. Ketu e kisha.

Ka pardhia plot për NE!
Pse nuk kemi aftësi "vjedhje me lezet" ne të tjerët, nuk na e kanë fajin ata jashtë
Përtej shakasë, ti shohësh pronat e drejtuesve të organizatës dhe makinat e tyre nëpër Tiranë, ndjehesh ASKUSHI
P.s
Një i sapo diplomuar (dy vita pak a shumë) tek universitetit i drejtësisë, e menjëherë ka filluar punë tek ministria, makina i kushton tek 30000 euro.
Sigurisht i ka ecur puna si sekser në pazaret e trojeve, dhe pasurive të paluajtshme, por me shumë mundësi edhe tek hyrjet daljet e femrave të përputhen nëpër burgje.
Unë me 15 vite në emigrim, e po aq në punë brenda Shqipërisë, nuk arrita kurrë ti afrohem asaj makine.
Tjetri thjeshtë ka mik ish ministrin e drejtësisë, e përkund pasuritë e Shqipërisë
Ti nuk i afrohesh asaj makine me vlerë marramendëse.
Unë endem autobusëve, me dy linja...
Zbriti Lenës, hypi Prenës.
Paga ime e parë ishte 250.
Sot, pas 15 vitesh pune, është bërë 500.
Nuk ia shkel dinjitetin askujt.
Nuk i hyj në hak askujt.
Kështu më ka mësuar ai baba nga Kukësi, që sot prehet në paqe.
Është bërë e vështirë jetesa në Shqipëri.
Por ç'bëjmë...Punojmë, përpiqemi, mbajmë kokën lart.

Të na rrojë partia...
Se ne, me sa duket, jemi mësuar të jetojmë me gjithnjë e më pak.

Ti nuk i afrohesh asaj makine me vlerë marramendëse.
Unë endem autobusëve, me dy linja...
Zbriti Lenës, hypi Prenës.
Paga ime e parë ishte 250.
Sot, pas 15 vitesh pune, është bërë 500.
Nuk ia shkel dinjitetin askujt.
Nuk i hyj në hak askujt.
Kështu më ka mësuar ai baba nga Kukësi, që sot prehet në paqe.
Është bërë e vështirë jetesa në Shqipëri.
Por ç'bëjmë...Punojmë, përpiqemi, mbajmë kokën lart.

Të na rrojë partia...
Se ne, me sa duket, jemi mësuar të jetojmë me gjithnjë e më pak.
Sa lekë merr ti ? 500 mijë lekë të vjetra ?

Epo ky eshte problemi jot jo i imi 🤩🤣🤣
mone e dashur, @Juno punon si imobilar (per toka dhe shpia), dhe ky eshte problemi i tija 😁 ku te gjeje bleres apo emigrante te pasur per te shitur toka e shpia,
ka nje gje te mire, qe eshte imobilar me i lire se te tjeret, mban komision me pak se te tjeret,

mone e dashur, @Juno punon si imobilar (per toka dhe shpia), dhe ky eshte problemi i tija 😁 ku te gjeje bleres apo emigrante te pasur per te shitur toka e shpia,
ka nje gje te mire, qe eshte imobilar me i lire se te tjeret, mban komision me pak se te tjeret,

Ne na Tirona kemi një shprehje Pjer, "i lirë është plënci". Unë nuk jam i lirë, unë jam peshk dental.
Ja ashtu de!

Back