Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Pyetje për të gjithë ata që jetojnë jashtë Shqipërisë

kontributi im ndaj vendit nga ana teorike ka qene para shume vitesh me ide te shumta, nje pjese e se cilave e rregulloi Shqiprine,
ndesa nga ana materiale, kam shperndar dylbi neper pika vrojtimi dhe policine detare, per shpetimin e turisteve, femijve, etj,
ne kohen e pas termetit, (dhjetor 2019) iu kam paguar bileten e autobuzit apo fugonit shume pasagjerve, ngaiher komplet fugonit,
Idete teorike qe ke dhene kane rendesi o Pjer se vendi ka nevoje per mend.
Dylbite apo sende te tjera ikin e vijne

une skam dylbi..

vetem 1 telefon 33 - 10 si radio marrse kam kujtim nga ty..😇🦊
ate ta kam dhone per rast kur ngelesh keq fare, po telefonat e tjere pak te medhenj, per internet, nja 3-4 ty, nja ca te tjere komshinjve, ehhh sa dhurata kam shperndare, vitin e kaluar doja ti jepja dhurate syze te bukura asaj @marla sot me duket se eshte @Antares por asnje pergjigje,

ate ta kam dhone per rast kur ngelesh keq fare, po telefonat e tjere pak te medhenj, per internet, nja 3-4 ty, nja ca te tjere komshinjve, ehhh sa dhurata kam shperndare, vitin e kaluar doja ti jepja dhurate syze te bukura asaj @marla sot me duket se eshte @Antares por asnje pergjigje,
mashtrime..
genjeshtra
trillime
demagogjira
orgjira
jorgjica..🦊😇

Po edhe telefona te paska sjelle. E prape i thua plac @Pjer Thomas. Jazëk te qofte, cte te them tjeter. 🌻🦊

Edhe ty shoqja @Antares do te sillte syze nga Atenpti i larget, por mendoj qe ke pasur frike mos kishte mikrofona e kamera e te spiunonin. 🦊🌻
Jazek te qofte ty dhe te shperlafte morti..

e ke idene cfare jane telefonat 33 - 10 apo jo ?..

une falenderoj dhe u jap uraten atyre qe me bejne dhurata , por nuk mund te jem hipokrit me dike qe me sjell gjera pa vlere..

cte bej , nuk jam tip qe ve maska dhe te shtirem..🦊

Jazek te qofte ty dhe te shperlafte morti..

e ke idene cfare jane telefonat 33 - 10 apo jo ?..

une falenderoj dhe u jap uraten atyre qe me bejne dhurata , por nuk mund te jem hipokrit me dike qe me sjell gjera pa vlere..

cte bej , nuk jam tip qe ve maska dhe te shtirem..🦊

Jo shoku @Xha Tani nuk e di ca eshte nokia 3310, une perdor gota e fije spango per te folur me komshinjte. 🌻🦊

rrofsh i dashur, po pse nuk e shpjegon ajo @Antares apo pse nuk flet, shkruan shqip, ç'i ka kapur keta njerez qe jane bo kaq mendjemedhenj -gezuar-
Ka mësuar anglisht dhe ka porll😂
Shaka.
Por në fakt ke të drejtë. Përderisa jemi në forum shqiptar duhet të shkruajmë vetëm shqip. Nuk është detyrim të mësosh anglisht. Nese shkruajmë në gjuhët e vendeve në të cilat jemi, bëhet një mish mash ku se merr vesh i pari të dytin.
Mos ditja e një gjuhe të caktuar nuk të bën injorant, se nëse do përdornim këtë llogjikë, anglezët dhe amerikanët do ishin injorantët më të mëdhenj.

Last edited:
Back