Gjumashi
Thjeshte me Afer :)
- Anëtar
- Jan 28, 2023
- Postime
- 5,134
- Pikët
- 113
Ty per Presidente!Posht qeveria hmmmm kush qeka ky tipi more
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ty per Presidente!Posht qeveria hmmmm kush qeka ky tipi more
zhulaq surrat i keqMos fol me mua me ate gjuhe se jam anetar i ekipit qeveritar.![]()
Po pra cfar tipi formatumPosht qeveria hmmmm kush qeka ky tipi more
Ai eshte Ismail Trint Qemali, prapa i vjen historia!!Posht qeveria hmmmm kush qeka ky tipi more
Ate post do e lakmonin shumePo unë? Apo postin e ktij timit.
Sipas shijes dhe muhabetit bohen qeveritëPosht qeveria hmmmm kush qeka ky tipi more
I would like to make lots of $$$$. Nuk do ishte me mire ambasadore Americane po ne Shq sesa ambassadore ketej??Jam shkri me ministrin e rendit publik!
Mos vdeksh kurre o @Trint . Te gjithe ne biruce i ke se shpejti. Hahahaha
Prit pak sa te krijojme edhe SPAK-un e forumit dhe direkt denoncim e ke.zhulaq surrat i keq
acarues
malok malsor
a do më ? i nderuar
(se un i them me shaka kto fjal të shaj un të tefteris, kto jan karamele lol)
Nqs e shikon që prekesh më thuaj dhe se bëj më![]()
Nope u have the clearest mind everQyqjaaaa.
O une kam dirty mind ose ty t’kan hyp nervat.lol
po pun e madhePrit pak sa te krijojme edhe SPAK-un e forumit dhe direkt denoncim e ke.
Ku do hash buke moj? Vetem dajak han atje, se Systema eahte kusheri i pare me Xhevat a si e kishte ai, Haznedari.po pun e madhe
do iki ne burg do haj buk qyl
po un kujt ti bie YokoKu do hash buke moj? Vetem dajak han atje, se Systema eahte kusheri i pare me Xhevat a si e kishte ai, Haznedari.![]()
E vertete, por s’i njeh Haznedaret ti moj zemer!!po un kujt ti bie Yoko
ku ka gjasa të më godasin mua ?
Jam e rezikshme mos më shih kshu ti mua si pozitive
un të delendis po të ma japi koka lol
S'ka pune SystemA me burgjet se eshte minister i brendshem.Ku do hash buke moj? Vetem dajak han atje, se Systema eahte kusheri i pare me Xhevat a si e kishte ai, Haznedari.![]()
gjin de mashaS'ka pune SystemA me burgjet se eshte minister i brendshem.
Burgjet i ka ministria e drejtesise.
Kush ishte minister drejtesie i forumit?
E lëre tani mos meremi me ktë taniE vertete, por s’i njeh Haznedaret ti moj zemer!!![]()