• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qeveria e Forum-AL 2026

Kepo na la shendene Agasi me Mirlinden sot :D
Mirdhinda paska mbetur këtej, Gazi i krimit të organizuar ia paska mbathur
Jam i sigurtë se Meçe i ka referuar kërcënimet dhe pengmarrjen nga njerëzit e KM të Shqipërisë nëse ka kërkuar azil politik
Kujt nuk i kujtohet rrëmbimi i tij!!!!!!!!?
Shpëtoj për një qime t'flokut
N'fakt u tregua inteligjent, sepse filmoj rrëmbimin
E kur kjo u shpërnda urgjent nëpër internet, u detyruan ta lëshojnë.
Siç veproj Erdogan me aplikacionin faceup ndërkohë që zhvillohej grushti i shtetit nga gulenistët (pak a shumë)
E Meçe nuk është çudi ta ketë menduar këtë të fundit më parë.
E thonë pastaj që krimi i organizuar nuk ka hyrë brenda kryeministrisë!!!!!!??????
Asgjë nuk do bëj SPAK- u, e kjo e fundit i ka lajmëruar Agasët të largohen nga Shqipëria.
Shërbimi i fundit i Altin Kur.ës karshi Edramës

Mirdhinda paska mbetur këtej, Gazi i krimit të organizuar ia paska mbathur
Jam i sigurtë se Meçe i ka referuar kërcënimet dhe pengmarrjen nga njerëzit e KM të Shqipërisë nëse ka kërkuar azil politik
Kujt nuk i kujtohet rrëmbimi i tij!!!!!!!!?
Shpëtoj për një qime t'flokut
N'fakt u tregua inteligjent, sepse filmoj rrëmbimin
E kur kjo u shpërnda urgjent nëpër internet, u detyruan ta lëshojnë.
Siç veproj Erdogan me aplikacionin faceup ndërkohë që zhvillohej grushti i shtetit nga gulenistët (pak a shumë)
E Meçe nuk është çudi ta ketë menduar këtë të fundit më parë.
E thonë pastaj që krimi i organizuar nuk ka hyrë brenda kryeministrisë!!!!!!??????
Asgjë nuk do bëj SPAK- u, e kjo e fundit i ka lajmëruar Agasët të largohen nga Shqipëria.
Shërbimi i fundit i Altin Kur.ës karshi Edramës
Agasi eshte klani i Beles

Lufta eshte brenda llojit velaj/sorros vs bela

• Like
Reactions: par
Agasi eshte klani i Beles

Lufta eshte brenda llojit velaj/sorros vs bela
Shiko pak ne Paris si fermeret sperkatin policet me m*t 🤣

e pashe hahaha

sido te jete eshte organik

me mir te te sperkasin me ate sesa me produktet plot kimikate te fermereve skipetare lol

Pale ajo prokuroria e posacme

isha nje dite gjithe perversa mu duken te zhvishnin me sy lool
😅😅😅😅
I por..ikove 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kur them unë se institucionet e shtetit janë mbushur me pervers dhe SaFetgicësh, pakkush ndakordësohet
Këta duhet me i var për ...esh në mes pazarit

😅😅😅😅
I por..ikove 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kur them unë se institucionet e shtetit janë mbushur me pervers dhe SaFetgicësh, pakkush ndakordësohet
Këta duhet me i var për ...esh në mes pazarit
Nuk e kuptoj ca eshte kjo lloj urie seksuale, xhanem kur ske cjep primitivizem do japesh instikte kafsherore

Eshte nje lloj varferie shpirterore dhe intelektuale kudo ku shkon Par sa eshte per te ardh keq cfare na rrethon dhe qeveris.

Nuk e kuptoj ca eshte kjo lloj urie seksuale, xhanem kur ske cjep primitivizem do japesh instikte kafsherore

Eshte nje lloj varferie shpirterore dhe intelektuale kudo ku shkon Par sa eshte per te ardh keq cfare na rrethon dhe qeveris.
Janë frymëzuar diku, e këtë ia kam dërguar në mp @murik
Me fakte, jo thashetheme

Kepo , si ju duket Ministria e Diaspores dhe Be qe ju besua @Pjer Thomas ?

Mendoni se do punoj me perkushtim , apo do vazhdoj te pije Ferrnet shqiptar te Librazhdit ? 🦊😇

Back