Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 112,399
- Pikët
- 113
Duhet te vej ne burg si Salianji te mbjelli floketTi mbjellim floket ty![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Duhet te vej ne burg si Salianji te mbjelli floketTi mbjellim floket ty![]()
Ishte levizje strategjike ajoAta idiotet kete duhet ta kishin ber ne fillim jo te pezullonin ministren sikur e kan ata ne dore.
Mirdhinda paska mbetur këtej, Gazi i krimit të organizuar ia paska mbathurKepo na la shendene Agasi me Mirlinden sot![]()
Lesh strategjike, jane te pa afte ata te GJKKO me mentalitet fshatareskIshte levizje strategjike ajo
Ai i gjati i beri pissed off ata te uncle sam me ate qe beri
Do dali me floke dhe me breshke ke barkuDuhet te vej ne burg si Salianji te mbjelli floket
Keto po e po por do dali dhe me trim si Salianji qe u burrerua ne Akademi.Do dali me floke dhe me breshke ke barku![]()
C'pune ka qeveria me bojaxhinjte.
Jo more ti mendon qe kam ngatrruC'pune ka qeveria me bojaxhinjte.
Ke ngateruar dikaster me duket.![]()
Agasi eshte klani i BelesMirdhinda paska mbetur këtej, Gazi i krimit të organizuar ia paska mbathur
Jam i sigurtë se Meçe i ka referuar kërcënimet dhe pengmarrjen nga njerëzit e KM të Shqipërisë nëse ka kërkuar azil politik
Kujt nuk i kujtohet rrëmbimi i tij!!!!!!!!?
Shpëtoj për një qime t'flokut
N'fakt u tregua inteligjent, sepse filmoj rrëmbimin
E kur kjo u shpërnda urgjent nëpër internet, u detyruan ta lëshojnë.
Siç veproj Erdogan me aplikacionin faceup ndërkohë që zhvillohej grushti i shtetit nga gulenistët (pak a shumë)
E Meçe nuk është çudi ta ketë menduar këtë të fundit më parë.
E thonë pastaj që krimi i organizuar nuk ka hyrë brenda kryeministrisë!!!!!!??????
Asgjë nuk do bëj SPAK- u, e kjo e fundit i ka lajmëruar Agasët të largohen nga Shqipëria.
Shërbimi i fundit i Altin Kur.ës karshi Edramës
Pale ajo prokuroria e posacmeLesh strategjike, jane te pa afte ata te GJKKO me mentalitet fshataresk
Shiko pak ne Paris si fermeret sperkatin policet me m*tAgasi eshte klani i Beles
Lufta eshte brenda llojit velaj/sorros vs bela
e pashe hahahaShiko pak ne Paris si fermeret sperkatin policet me m*t
![]()
7.3K views · 58 reactions | Ndodh në Paris | Fermerët protestues spërkasin me pleh organik policët dhe ministritë #gazetatemavideo #lajmifundit #lajme Për më tepër video-lajme, abonohu në kanalin e TemA në Youtube: https://www.youtube.com/@GazetaTem
Ndodh në Paris | Fermerët protestues spërkasin me pleh organik policët dhe ministritë #gazetatemavideo #lajmifundit #lajme Për më tepër video-lajme, abonohu në kanalin e TemA në Youtube:...www.facebook.com
Pale ajo prokuroria e posacme
isha nje dite gjithe perversa mu duken te zhvishnin me sy lool
Nuk e kuptoj ca eshte kjo lloj urie seksuale, xhanem kur ske cjep primitivizem do japesh instikte kafsherore
I por..ikove
Kur them unë se institucionet e shtetit janë mbushur me pervers dhe SaFetgicësh, pakkush ndakordësohet
Këta duhet me i var për ...esh në mes pazarit
Janë frymëzuar diku, e këtë ia kam dërguar në mp @murikNuk e kuptoj ca eshte kjo lloj urie seksuale, xhanem kur ske cjep primitivizem do japesh instikte kafsherore
Eshte nje lloj varferie shpirterore dhe intelektuale kudo ku shkon Par sa eshte per te ardh keq cfare na rrethon dhe qeveris.
Mos u beto
Kepo , si ju duket Ministria e Diaspores dhe Be qe ju besua @Pjer Thomas ?Shiko pak ne Paris si fermeret sperkatin policet me m*t![]()
![]()
7.3K views · 58 reactions | Ndodh në Paris | Fermerët protestues spërkasin me pleh organik policët dhe ministritë #gazetatemavideo #lajmifundit #lajme Për më tepër video-lajme, abonohu në kanalin e TemA në Youtube: https://www.youtube.com/@GazetaTem
Ndodh në Paris | Fermerët protestues spërkasin me pleh organik policët dhe ministritë #gazetatemavideo #lajmifundit #lajme Për më tepër video-lajme, abonohu në kanalin e TemA në Youtube:...www.facebook.com
ishte ikonike, ashtu ironikeMos u beto
Se t'mori lumi i Osumit!
![]()