- Anëtar
- Feb 18, 2011
- Postime
- 13,407
- Pikët
- 113
Kush eshte ky ? Ndonje i lindjes se mesme* ?![]()
Po ta degjosh zeje sikur lexon Petrit Kolen
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kush eshte ky ? Ndonje i lindjes se mesme* ?![]()
Ka dhe mendime te cunguara mos u merzit bro lolNuk jam dakord, por gjithsecili mendimin e vet![]()
Po me beni te rilexoj gjitha 70k postime te PerandoritPo ta degjosh zeje sikur lexon Petrit Kolen![]()
Po bro cne? HahahahhahaaKa dhe mendime te cunguara mos u merzit bro lol
Trint nuk shkarkon dot, vetem i ngarkoi.Sa here me del perpara kjo teme, them qyqjaa ke ka shkarku nga detyra Trint!!
View attachment 331862
po kot kshu per konfidence hahahaaPo bro cne? Hahahahhahaa
po ç,datlindje mo, une sot e kisha datlindjen dhe e kisha harruar, ma kujtoi shefi kur me dha nje bonus 15 euro, qe ju jepet punonjesve kur kane datlindjen,
- nuk po gezohesh,- me tha shefi,
- ç'te gezohem mo mavri,- i thashe, - pse po rinohem une, u bona dhe nje vit me i vjeter, ju belgjit gezoheni si kalamajte,
Olsi është një bythshkërdhym që nuk e di ku merr guximin me dal aq antishqiptarPo ta degjosh zeje sikur lexon Petrit Kolen![]()
trint jam shumë e priviligjuar
dmth në ministrinë time aprovohen ndryshime emrash?![]()
Foli gangsteri Arturo Ui prape me fjale te pista!! NcncncOlsi është një bythshkërdhym që nuk e di ku merr guximin me dal aq antishqiptar
Nuk i thohet derrit dajë. Të lutemFoli gangsteri Arturo Ui prape me fjale te pista!! Ncncnc
Olsi është një bythshkërdhym që nuk e di ku merr guximin me dal aq antishqiptar
Unë nuk shquhen për nai patriot po janë ca gjona që nuk gëlltitenKa axhende ne troje ai, njesoj se ky i joni ktu.
Te them te drejten se kisha per tyMua me merr te keqen ti per rrumpallhone!!![]()
Gjeneral,@Trint veç nje vrejtje kam te lista qe ke bere, e normalisht ska sesi te mos jete per Perandorin tone @Petrit Kola i cili po,eshte e vertete, nuk ben pjese e sistemit presidencial, por atij Perandorak.
Të lësh pa nderimet e duhura nje Perandor eshte gabim, por siç thote dhe proverbi; "Te gabosh eshte njerezore e te falesh eshte Hyjnore"
Perandor, fali se nuk dijne çfare bejne.

Hë se dhe mua aty më përfshive, nejse, pranvera vjen edhe me kater lule..Te them te drejten se kisha per ty
Por prapeseprape qeveri rrumpallhone eshte per mua
Nuk vjen pranvera me nje lule, as me dy, as me tre
Ki me besim tek ne, sidomos tek ministria e qejfit ku me kane vene mua.Te them te drejten se kisha per ty
Por prapeseprape qeveri rrumpallhone eshte per mua
Nuk vjen pranvera me nje lule, as me dy, as me tre
Edhe ti te lulet jeHë se dhe mua aty më pëfshive, nejse, pranvera vjen edhe me kater lule..![]()
Nuk e keni voten time jo, hiqni ferrat , ndajini nga lulet dhe ju jap voten time perfshire ato te lagjesKi me besim tek ne, sidomos tek ministria e qejfit ku me kane vene mua.
Ne Janar do veme ne skene Karmenin e Bizese! Do tundet opera e baleti.![]()
Nuk e keni voten time jo, hiqni ferrat , ndajini nga lulet dhe ju jap voten time perfshire ato te lagjes![]()