Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qeveria e Forum-AL 2026

po ç,datlindje mo, une sot e kisha datlindjen dhe e kisha harruar, ma kujtoi shefi kur me dha nje bonus 15 euro, qe ju jepet punonjesve kur kane datlindjen,
- nuk po gezohesh,- me tha shefi,
- ç'te gezohem mo mavri,- i thashe, - pse po rinohem une, u bona dhe nje vit me i vjeter, ju belgjit gezoheni si kalamajte,

Eurot ja more t'pakten lol?

trint jam shumë e priviligjuar 😂
dmth në ministrinë time aprovohen ndryshime emrash? :p

Je e dhëne për ndryshime ashtu sic nderrove dhe nofken prapë ti. 😌

Sa shkallë paskam ngjitur unë, per te arritur e treta në qeveri, do kem kujdes se mos bie @Trint..😐

Megjithatë thx. 😊

Ka axhende ne troje ai, njesoj se ky i joni ktu.
Unë nuk shquhen për nai patriot po janë ca gjona që nuk gëlltiten
Çuni im psh ka nji shok serb që ka lind ktu.ai e di shumë mirë historinë edhe nuk bzo

@Trint veç nje vrejtje kam te lista qe ke bere, e normalisht ska sesi te mos jete per Perandorin tone @Petrit Kola i cili po,eshte e vertete, nuk ben pjese e sistemit presidencial, por atij Perandorak.
Të lësh pa nderimet e duhura nje Perandor eshte gabim, por siç thote dhe proverbi; "Te gabosh eshte njerezore e te falesh eshte Hyjnore"
Perandor, fali se nuk dijne çfare bejne.
Gjeneral,
Trint kishte vetem lavderime per mua deri sa shkrova te verteten per GOMARIN e Janines, TE PABESIN Ali Tepeleni qe u kurdis nga Londra dhe solli shkatrimin perfundimtar te ARNAUTEVE.
Ndoshta interesante, e re kjo qe po sjell per Ju dhe kronikanin nga Cerriku @Xha Tani .
14 Nentor 1912

Pavarsia1 (2).jpg

Back