• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Katari ja shiti Kushner ose mbase Rothchild.
"Qatari real estate and construction group UrbaCon (part of the Al-Khayyat family's business holdings) partnered directly with Kushner's firm to co-invest and co-manage the multibillion-dollar projects."
Keto te tjerat mister B. nuk kane lidhje me cfare kam thene une, pervec po t'i kategorizosh s'i histori dhe te m'i rrasesh mua ne post per gallate.
Cfar Katari o lumadh, keto jane lojra te fliqura te qeveris shqiptare, bashke me Kushner hajdutin, dhe ata mashtruesat nga Katari
Arsyeja perse ky transicion eshte bere me kopmanin nga Katari ne fillim, eshte qe edi rama te mashtroj shqiptaret.
Tju thoj, ejj ooo shqiptaroo, un kete project ja dhash muslimanve tuaj nga Katar,i se cfar bene ata un nuk di gje...
I ha ti keto mashtrime,,, por jo allbanian popole...
Edhe nga Katari apo Saudi te jen. ky eshte projekt i o gurzi per shqiperin dhe duhet te ndalohet...

Back