Dil në shesh se më gjen me këtë pankartëThumbi eshte ne paisjet e mia, c'do ti?
Jo për vete, jo për sot,
Po për vendin që duam fort!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Dil në shesh se më gjen me këtë pankartëThumbi eshte ne paisjet e mia, c'do ti?
Elektronet e lira pa u çiftezuar nuk krijojnë dot molekuleNuk jam me rroge partie si akrepi
Une jam elektron i lire opozitar qe dua vendin tim dhe nga ktu ku jetoj
Nuk na ndan as frika, as zëri i pushtetit,Heres tjeter shkruaj ; loverman kuksi vdes per ty![]()
Une isha o pasha ..Elektronet e lira pa u çiftezuar nuk krijojnë dot molekule
Atdhetaret shkrinë pasuritë per shqiperine...ty te dhimbsen 50 euro qe bën bileta vajtje ardhje te vish ne proteste. Ndryshimi nuk vjen nga tastiera.
Ja nje sugjerim me mend per @L0verman dhe L0vermanet e tjere.Dil në shesh se më gjen me këtë pankartë
Jo për vete, jo për sot,
Po për vendin që duam fort!
Nuk ka asgjë të keqe. Të krijosh një parti dhe të marrësh pjesë në zgjedhje është pjesë e demokracisë. Por shumë njerëz mendojnë se një lëvizje qytetare duhet të mbetet e pavarur, sepse sapo futet në politikë rrezikon të humbasë kauzën dhe të kthehet në garë për pushtet. Janë dy gjëra të ndryshme: të përfaqësosh një kauzë dhe të kërkosh vota.Po nuk merret pushteti në këtë mënyrë. Pse nuk organizohet në parti politike kjo lëvizje? Të organizohet e të marrë pjesë në zgjedhje. Çfarë të keqe ka ?
O pasha eshte shume e thjeshte ta vërtetoshUne isha o pasha ..
ca te bej qe skam vula ne pashaport qe ta shifje sa her vi ne vit![]()

S'jam Saliu o Akrep , jam AliuDakord Sali, votat u vodhen.![]()
Ca ndryshon kjo qe thua?O pasha eshte shume e thjeshte ta vërtetosh
Nxir nje foto nga telefoni me datën dhe orën
Unë isha po dje po @Rrelse se kishte kete parullën
View attachment 355164
Si je me followers?Nuk ka asgjë të keqe. Të krijosh një parti dhe të marrësh pjesë në zgjedhje është pjesë e demokracisë. Por shumë njerëz mendojnë se një lëvizje qytetare duhet të mbetet e pavarur, sepse sapo futet në politikë rrezikon të humbasë kauzën dhe të kthehet në garë për pushtet. Janë dy gjëra të ndryshme: të përfaqësosh një kauzë dhe të kërkosh vota.
E di e di por ti e meriton edhe nje SS'jam Saliu o Akrep , jam Aliu
Po nuk e di pse partia e humb pavarësinë e saj?Nuk ka asgjë të keqe. Të krijosh një parti dhe të marrësh pjesë në zgjedhje është pjesë e demokracisë. Por shumë njerëz mendojnë se një lëvizje qytetare duhet të mbetet e pavarur, sepse sapo futet në politikë rrezikon të humbasë kauzën dhe të kthehet në garë për pushtet. Janë dy gjëra të ndryshme: të përfaqësosh një kauzë dhe të kërkosh vota.
Paske me shume se mua
Po, argumenti yt është i kuptueshëm dhe në fakt është një debat klasik: lëvizje qytetare vs parti politike.Po nuk e di pse partia e humb pavarësinë e saj?
Pikërisht duke u themeluar një parti ka një bazë dhe është e qëndrueshme. Shqipëria ka nevojë për një opozitë të tillë ( Jo si ajo e Saliut që është tejet e amortizuar ) dhe unë besoj që nuk duhet hedhur ky hap me frikë se nuk është turp të krijosh parti, të kesh program e të kërkosh vullnetin e popullit në zgjedhje. Pushtetin nuk ta jep kush në tavolinë. Është njësoj si në sport apo jo? Nuk ta jep kundërshtari fitoren pa u ndeshur.
Nëse nuk krijohet parti, kjo opozitë me kalimin e kohës tretet, zhduket dhe nuk është më. Kështu ka ndodhur me protestat e mëparshme dhe kjo opozitë është e qytetëruar dhe e kulturuar. I vlen Shqipërisë.