- Anëtar
- Feb 18, 2011
- Postime
- 13,160
- Pikët
- 113
Kush me shpjegon perse thërrasin UÇK keta ne shesh....
E di ti sa ishuj ka shit greqia ne kohen e krizës?
ZERO!
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kush me shpjegon perse thërrasin UÇK keta ne shesh....
E di ti sa ishuj ka shit greqia ne kohen e krizës?
kjo eshte e keqja, se ti thua ; e di une, dhe nuk thua asigjoE di UNE.

Update your sistem please.ZERO!
Leri punet mo se kemi krize kombetare . lolKam punë o Zanë .. sa mbarova së montuari një tëndë dielli në ballkon edhe u nisa për shoping .
Po pi një kafe tani ,prandaj të pashë..
Hë .. te sheshi qelbësirin ?
Do filloi FESTA.Leri punet mo se kemi krize kombetare . lol
He pra tek sheshi tek sheshi… por Vetem fjale paskeni ?
Ps .. te paste bere mire kafeja![]()
Do qash kur te qajn prinderit e ty per fliqesiren e tyre Edvin Rama?Une qaj per prinderit e mi.. pse lepires si ti jam une ? lol
Pse i mat njerzit me kutin tend?Do qash kur te qajn prinderit e ty per fliqesiren e tyre Edvin Rama?
Patjeter qe kur te shofesh se vertet po cof do ndrosh flet dhe do jesh ti se bashku me prinderit e tu qe do ja ngulni thiken e fundit pas shpine.
Update your sistem please.
Nuk e di me cfare kushtesh I ka dhënë por ka dhënë.
Ke vrare ndonjehere mendjen pse Gazar (emri i Khazareve ne dokumentat Veneciane) perputhet me 'ultesiren e Gazes'? Jo per gje, por ke kontradikta ne terma.
Nxori 27 ishuj ne shitje ne 2010Silli ti shohim, kë ka shitur, dhe kujt ja ka shitur?
Do i fusi ne pune tunelet e Sazanit, Ivanka.
Nxori 27 ishuj ne shitje ne 2010
Ke parasysh kur u egersuan greket pse u tha Gjermania shisni disa nga ishujt qe te paguani borxhet?
Ik dhe pij ilacet , Petro .Do qash kur te qajn prinderit e ty per fliqesiren e tyre Edvin Rama?
Patjeter qe kur te shofesh se vertet po cof do ndrosh flet dhe do jesh ti se bashku me prinderit e tu qe do ja ngulni thiken e fundit pas shpine.
Rrofte Revolucioni Shok.