• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Kam punë o Zanë .. sa mbarova së montuari një tëndë dielli në ballkon edhe u nisa për shoping .
Po pi një kafe tani ,prandaj të pashë..
Hë .. te sheshi qelbësirin ?
Leri punet mo se kemi krize kombetare . lol
He pra tek sheshi tek sheshi… por Vetem fjale paskeni ? ☎️

Ps .. te paste bere mire kafeja 👯‍♀️

Une qaj per prinderit e mi.. pse lepires si ti jam une ? lol
Do qash kur te qajn prinderit e ty per fliqesiren e tyre Edvin Rama?
Patjeter qe kur te shofesh se vertet po cof do ndrosh flet dhe do jesh ti se bashku me prinderit e tu qe do ja ngulni thiken e fundit pas shpine.

Patjeter qe kur te shofesh se vertet po cof do ndrosh flet dhe do jesh ti se bashku me prinderit e tu qe do ja ngulni thiken e fundit pas shpine.
Pse i mat njerzit me kutin tend?
Ate do e bente po te ishte ti.

@Chivalric
Njëri psh eshte Skopelos...ishull privat i Onasit ju shit nje oligarku rus ...viti nuk me kujtohet por me duket 2013. Ke pastaj ishuj te pabanuar qe u jan shitur te huajve. Greqia nuk shet vetem ishujt kufitar sidomos ata ne kufi me Turqinë...
Siç te thash nuk e di me çfarë kushtesh

Nxori 27 ishuj ne shitje ne 2010
Ke parasysh kur u egersuan greket pse u tha Gjermania shisni disa nga ishujt qe te paguani borxhet?

Si lajm e kam degjuar dhe une, por rezultoi qe ishte fake, e verteta eshte qe nuk ka shitur asnje ishull.

Ik dhe pij ilacet , Petro .

O njerez nuk rrezohen diktaturat pa u organizuar.

Pala qe po perpiqeni per te luftuar eshte sh here me e organizuar dhe po ashtu akoma me e motivuar per ta mbajtur pushtetin.

Situata ne fjale kerkon organizim te mirefillte dhe qendrim radikal per rrezimin e pushtetit.

Ketyre tipave qe futen ne proteste per ta kthy ne tallava protesten, duhet me ja u shkerdhy ropt dhe ma ja u fut ato mikrofonat ne goje.

Back