Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Aaa po i ka shit Greku athere do i shesim dhe ne .
Ore ti me ke e ke ? Me ramen apo me trumpin?🤣
Cfare ben greku eshte pun e grekut.
Qëndrimit tim unë i qëndroj....sa te rrije gërmadhë apo ta degjenerojnë shqipot siç kanë bërë gjatë gjithë vijës bregdetare me mire ta mari dikush investitor serioz e te bej diçka te hajrit.
Per mua janë dy çështje te ndara. Tjeter çështja e investimit dhe komplet tjeter ajo e ndryshimit politik

Se pergjigjesh sikur ke ardh me ufot sot.

Hajde jeto nji muaj ktu, shko cbehet dhe pastaj mbro albitratitetin e ktyre.

Dhe sa per Greqine, so faji i tyre, qe ne ja kemi ul breket vete, si shtet, gjithe kete kohe.

Problem nuk eshte vetem Rama, por tere klasa politike qe per fat te keq ka edhe pushtetin ekonomik. Ne Shqiperi ka oligarki, e cila nuk do bjere edhe sikur te hiqni 20 vete, sepse i mban paraja e piste qe e kane grumbulluar me qindera miliona dhe e kane derguar jashte vendit. Ju as nuk i shtetezoni dot pasurine politikaneve te korruptuar, sepse ate ja u mexhojne grate e tyre. Rama vetem 20 mije USD kishte.

Ke ndonje propozim? Se une dakord jam te te ndjek.
Lenini ka kopjuar kur ka thene saktesisht se: 'Politika eshte shprehje e centralizuar e EKONOMISE'.
Pike.

PS. Shume njerez kane ikur per shume arsye. Une personalisht kam ikur nga arbitrariteti legjislativ dhe nga korrupsioni. Perpjekjet per te futur investime dhe zhvillim m'u penguan qe ne gjeneze sepse behej transparente paraja e piste. Kam ikur me $350 ne xhep, pervec biletes, pa familje pa fonde, pa rreth te njohurish. Vetem me Zotin.

Ore ti me ke e ke ? Me ramen apo me trumpin?🤣
Cfare ben greku eshte pun e grekut.
Qëndrimit tim unë i qëndroj....sa te rrije gërmadhë apo ta degjenerojnë shqipot siç kanë bërë gjatë gjithë vijës bregdetare me mire ta mari dikush investitor serioz e te bej diçka te hajrit.
Per mua janë dy çështje te ndara. Tjeter çështja e investimit dhe komplet tjeter ajo e ndryshimit politik
Une me asnje se kam , ishalla se ka shit gjithe Shqiperine ? Perveç gjirit te lalzit te kuptohemi 😜 . Une nuk jam i zhgenjyer se nuk e kam votu

Me vjen keq o Xha Tani, po s'eshte ashtu. Perkundrazi, e kunderta qendron.

Sa me sh dite kalojne me ne tallava ka per tu kthy situata.

Keto gjera jane me momentum, te cilat kerkojne energji te koncetruar, organizim dhe qendrim ekstrem...

Perndryshe edhe kjo proteste sh shpejt ka per te deshtuar...

Ne si popull jemi sh te bute ne trajtimin e kesaj ceshtje...ne nuk duhet te mendojme vetem per vete dhe per sot...

Por dhe per neser dhe per brezat e ardhshem dhe ata qe na e kane ul koken e na e kane çu ne fund,nuk duhet me i toleru aspak....

Hiqini majtofonat dhe nxirrni mjetet e duhura dhe organizohuni, se perndryshe nuk bien poshte kollaj keta derra....
Une deri tani po e ndjek live tek New24 , dhe jane te gjithe ne shesh , madje u ulen te gjithe ne toke ..

ajo me tallavan ka qene nje moment , ndaj nuk duhet pare ajo si kryefjala e protestes , por numri i njerzve qe sa vjen dhe shtohen dita dites..

une kurre nuk kisha pare nje Organizim te tille ne kto 36 vjet , dhe jam besimplote , se cilido qofte Skenaristi i kesaj Proteste apo Regjisori , per mua eshte dhe mbetet Strateg..

nje Proteste e tille , e mireorganizuar ne maje te gishtave , ku dominon kultura , njerzit paqesor , as fyerje , as sharje , thjesht lakohen 2 emrat me te ndotur te Shqiptareve , Rama dhe Berisha nuk ishte pare dhe skishte ndodhur kurre me pare ne shqiperi..

nese do te kisha kontakte me Organizatoret , do tju sugjeroja te nxitin Administraten te jap dorheqjet nga zyrat , te largohen nga puna , nga cdo zyre , te paralizohet gjithcka ,me perjashtim te urgjencave spitalore dhe sherbimin per pencionistet..

dhe e shohim pastaj se a e mban dot pushtetin pa mbeshtetjen e popullit , e administrates qe te ben cdo dite punen..

Problem nuk eshte vetem Rama, por tere klasa politike qe per fat te keq ka edhe pushtetin ekonomik. Ne Shqiperi ka oligarki, e cila nuk do bjere edhe sikur te hiqni 20 vete, sepse i mban paraja e piste qe e kane grumbulluar me qindera miliona dhe e kane derguar jashte vendit. Ju as nuk i shtetezoni dot pasurine politikaneve te korruptuar, sepse ate ja u mexhojne grate e tyre. Rama vetem 20 mije USD kishte.

Ke ndonje propozim? Se une dakord jam te te ndjek.
Lenini ka kopjuar kur ka thene saktesisht se: 'Politika eshte shprehje e centralizuar e EKONOMISE'.
Pike.

Shyqyr, qe fole tamam.

Ata oligarket, jane si Vehbi Alimuca,

Te emeruar,

Zhduken pa asnji fjale, sic kane ikur te tjere para tyre.

Rrota eshte shpikur mee kohe.

Mjafton te vendosen jo hajdute dhe me institut te arteve

• Like
Reactions: ZET
Leri punet mo se kemi krize kombetare . lol
He pra tek sheshi tek sheshi… por Vetem fjale paskeni ? ☎️

Ps .. te paste bere mire kafeja 👯‍♀️
Në gjithë këtë mesele .. më vjen më keq për Bled Fevziun ... është detyruar t'a hedhi fare maskën lumadhi dhe ti hyjë me llapë haptazi pushtetit ... na e shpifi me segat mentale që tjerr ne fantazinë e tijë të sëmurë.
Si konkluzion ...
Kot protesta .. ku kemi ne më mirë se Edin
edhe po e hoqëm , prapë atë do vëmë..

Është i mirë muti po lëre këtë muhabet

Une deri tani po e ndjek live tek New24 , dhe jane te gjithe ne shesh , madje u ulen te gjithe ne toke ..

ajo me tallavan ka qene nje moment , ndaj nuk duhet pare ajo si kryefjala e protestes , por numri i njerzve qe sa vjen dhe shtohen dita dites..

une kurre nuk kisha pare nje Organizim te tille ne kto 36 vjet , dhe jam besimplote , se cilido qofte Skenaristi i kesaj Proteste apo Regjisori , per mua eshte dhe mbetet Strateg..

nje Proteste e tille , e mireorganizuar ne maje te gishtave , ku dominon kultura , njerzit paqesor , as fyerje , as sharje , thjesht lakohen 2 emrat me te ndotur te Shqiptareve , Rama dhe Berisha nuk ishte pare dhe skishte ndodhur kurre me pare ne shqiperi..

nese do te kisha kontakte me Organizatoret , do tju sugjeroja te nxitin Administraten te jap dorheqjet nga zyrat , te largohen nga puna , nga cdo zyre , te paralizohet gjithcka ,me perjashtim te urgjencave spitalore dhe sherbimin per pencionistet..

dhe e shohim pastaj se a e mban dot pushtetin pa mbeshtetjen e popullit , e administrates qe te ben cdo dite punen..

Ashtu qofte si po thu ti, po me kulture e qytetari veshtire do e kete te levizi vendit kjo pari... o Xha Tano...

Nejse...

Në gjithë këtë mesele .. më vjen më keq për Bled Fevziun ... është detyruar t'a hedhi fare maskën lumadhi dhe ti hyjë me llapë haptazi pushtetit ... na e shpifi me segat mentale që tjerr ne fantazinë e tijë të sëmurë.
Si konkluzion ...

Pikerisht kjo - te kellet daten.
Agai i ri do filloje nga e para te pasuroje veten dhe familjen.
Si tha Arkimedi? Me jepni nje pike mbeshtetje te leviz gjithe boten.
Ka mbetur ndonje pike ne Shqiperi thua?

Si konkluzion ...

Edi po e ben te tijen … ndersa ju vete keni ikur dhe e late ate vend ne zi per vite te tera .. dhe sot beni edhe si eksperta pas Ekranit .

Duhet qe te shikosh ne shume kendveshtrime qe te kuptosh se sa ka bere Edi per ate vend .. Dhe sa ka ecur .

Por jo .. sepse juve ju kane ngelur syte dhe gjuha akoma 30 vjet pas .

Ashtu qofte si po thu ti, po me kulture e qytetari veshtire do e kete te levizi vendit kjo pari... o Xha Tano...

Nejse...
Absolutisht , ata mezi mbahen ne kembe nga zullumet e panumerta qe kane bere kto 36 vjet..

Tani u zgjua populli nga gjumi letargjik , dhe nuk ka me kthim prapa deri sa ta shporre gjithe kliken e tyre..

Ktu do jemi , do rrojme e do ti shohim.

Deri ne Shtator Shqiperia del me fytyre te paster , me fytyre te re...

Nejse...
Kete pari e lëvizin numrat ...
Protesta ka entuziazëm por ska numrat e duhur për përmbysje....
Emergjente eshte qe këta qe janë ne shesh te jene te përfaqësuar neser te kutia e votimit.
Sa me shpejt te krijojnë një parti apo levizje politike aq më mirë do jete.

Komuniteti grek në jug të Shqipërisë është i shqetësuar për një plan të dhëndrit të Trumpit për të ndërtuar një vendpushim luksoz në një zonë të mbrojtur pranë Zvërnecit
po ku ka komunitet grek aty, aty ka shqiptar te krishtere dhe mysliman, te cilet per te perfituar kartat greke, kartat e shendetesise, pensionin 300 euro, e quajne veten greke,

Edi po e ben te tijen … ndersa ju vete keni ikur dhe e late ate vend ne zi per vite te tera .. dhe sot beni edhe si eksperta pas Ekranit .

Duhet qe te shikosh ne shume kendveshtrime qe te kuptosh se sa ka bere Edi per ate vend .. Dhe sa ka ecur .

Por jo .. sepse juve ju kane ngelur syte dhe gjuha akoma 30 vjet pas .
Ska nevojë të jesh ekspert...
Ik shiko si u bë Palasa ,një perlë natyrore ... e kanë bërë si shtëpitë e kolonëve çifutë , si kuti shkrepse ...
I hoqën ujin Tragjasit dhe investitori strategjik ( e di ç'do methënë ... që taksat e gjithë shqiptarëve t'u ngrenë gjithë infrastrukturën këtyre morrave)

I shiti si shtëpi private për të pushu bosët ... çfarë fitoi zona nga kho ?
Apo nuk hodhën edhe miliona që kjo të bëhej e mundur ... me ujsjellës e me tynel

Duke pa Palasën dhe tynelin e Ballukut ... më vjen të mendoj se Aeroporti në Vlorë , po ndërtohet për çifutët

• Like
Reactions: 3d1
Pikerisht kjo - te kellet daten.
Agai i ri do filloje nga e para te pasuroje veten dhe familjen.
Si tha Arkimedi? Me jepni nje pike mbeshtetje te leviz gjithe boten.
Ka mbetur ndonje pike ne Shqiperi thua?
Rothshilldët e blenë Butrintin a e morën falas .. ku i dihet

Ndërkohë Ivanka na tregon se në Sazan e sollën Rothshilldët me varkë ... dmth për Sazan ndryshe nga Bytrinti ja kane lene ne dore Ivankes t'a blejë...
Ketu na bejne moral pastaj qe te pranojme parate e djallit se do mbetemi pa buke pastaj

Ik shiko si u bë Palasa ,një perlë natyrore ... e kanë bërë si shtëpitë e kolonëve çifutë , si kuti shkrepse ...
I hoqën ujin Tragjasit dhe investitori strategjik ( e di ç'do methënë ... që taksat e gjithë shqiptarëve t'u ngrenë gjithë infrastrukturën këtyre morrave)

Apo nuk hodhën edhe miliona që kjo të bëhej e mundur ... me ujsjellës e me tynel

Duke pa Palasën dhe tynelin e Ballukut ... më vjen të mendoj se Aeroporti në Vlorë , po ndërtohet për çifutët

Po pse ne Italy e gjithandej nuk paska kshu gjoja ? Qe vetem Edi I paska shitur .

Mos keni ndonje plan me perfitime ju kshu ? Qe ka 30 vjet e kusur qe I keni lene bosh .

Cifutet na paskan dalur cifutet tani dhe perrallat e internetit . lol

Po mire o edlin cfare do fitoj zona po ta lëmë siç është. Ti mendon se po iku Kushner do e lene siç eshte? Kane per ta bastarduar me keq se Palasen
Palasa eshte krim mjedisor dhe jo vetëm palasa po gjith bregu.
Ndërsa po te injektohen ne ekonomi ato 4-5 miliard fitimet jane te mëdha. Do ngelin edhe per zonën.

Back