peshkaqeni33
nje ze midis jush
- Anëtar
- Jan 29, 2011
- Postime
- 37,070
- Pikët
- 113
Po pse ai qe e ka permendur mos eshte me i sakt.Ky eshte i LOQE(sipas meje).
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po pse ai qe e ka permendur mos eshte me i sakt.Ky eshte i LOQE(sipas meje).
Hajde i nderrojme.Un te dinjam se je shok por @tanku kishte te drejte qe ti je tradhetor.
Do ta ve Peshkaqen, qeni qepen ta haje.
U bere si Greku qe sapo mori vesht qe Kushua do te investoje melionamiliardat na mori investimin per kembesh.Hajde i nderrojme.
Po e ve une Col.
Ca te bej ty une.
Ti ta ha zemren me te mire.
U bere si Greku qe sapo mori vesht qe Kushua do te investoje melionamiliardat na mori investimin per kembesh.
Mos u be qeloz dhe te perfitosh nga suksesi i llagapit tim dhe kerkon ta rembec.......do ankohem.
Ore i mblodhi xhelet dhe feeeep iku Kushua.....nuk duroj dot qe ti prishet kacureli pelikanit dha dhe iku ne mIkonos.....se aty e mirepret komuniteti i sumtekelkervet.Genjen Rama po he...
Nuk e merr njeri ate shejtan, aty do na ngelet ne pjese ne, po nuk e perzum.
Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme të Iran, Esmail Baghaei, i ka hedhur poshtë akuzat, duke i ironizuar...Shiko cfare ben pederasti, kerkon me doemos te kete rremuja.
Hajde se dhe ato nuk do vonojn me ate mendje qe ke o pler
Noi gjo qeter?Zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme të Iran, Esmail Baghaei, i ka hedhur poshtë akuzat, duke i ironizuar...
Ndoshta edhe flamingot jane agjentë sekretë iranianë.
SHAH dhe=MAT(po nxitohem).
Po kapet si i mbyturi pas fijes së kashtës( flamurin e izraelit).Tirana sot
Sigurisht dikush ne mllef e siper mund t'i grise kta flamuj gjenocidial, dhe ky eshte qellimi i vendosjes se ktyre flamujve qe protesten t'a shnderrojne nga anti Rama, ne anti semitisem, taktike e peshtire per ta zhbërë qellimin e protestes
View attachment 355470
Un nuk e di pse mendoj se rremuja esht i nevojshem ne situata te tilla.Shiko cfare ben pederasti, kerkon me doemos te kete rremuja.
Hajde se dhe ato nuk do vonojn me ate mendje qe ke o pler
Sepse mendon saktë. Duhet detyruar me dhune prej mijëra njerëzve të dorëzojë pushtetin.Un nuk e di pse mendoj se rremuja esht i nevojshem ne situata te tilla.
Nepali ishte shembulli i duhur si duhen trajtuar ata qe shkelin nje popull me kemb per vite me rradhe.
Protesta kaq paqesore me pankarta dhe thirrje stadiumi kane vlere ne vende si Zvicra .
Sa do ja thoja,seriozisht.Te ka marr hije ky, mos e nderro se do humbasesh Sharm.
FIKS.Duhet detyruar me dhune prej mijëra njerëzve të dorëzojë pushtetin.
Nuk bëjne punë lulet me kte shkerdhaten.
Je bere si Sali Berisha . LoolSepse mendon saktë. Duhet detyruar me dhune prej mijëra njerëzve të dorëzojë pushtetin.
Nuk bëjne punë lulet me kte shkerdhaten.
Cfar veprim i ulet. Vetem per kete duhet ta shporrin.Tirana sot
Sigurisht dikush ne mllef e siper mund t'i grise kta flamuj gjenocidial, dhe ky eshte qellimi i vendosjes se ktyre flamujve qe protesten t'a shnderrojne nga anti Rama, ne anti semitisem, taktike e peshtire per ta zhbërë qellimin e protestes
View attachment 355470
Cfar veprim i ulet. Vetem per kete duhet ta shporrin.
Kush eshte prefekti i Tiranes?
Mendoj qe do ike( "Kaligula")!Normal, 300 veta i solla vetëm unë.
Ky plehra o do e japë dorëheqjen, ose do ta marrim zvarrë nga Surreli deri në Tufinë.