• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Pse nuk u ndjenë ambienta leshit dhe grekoqirat per masakrën ne palase?
Si i mori ai korçari tokat ne Palase?
Po Tragjasin e mban mënd që i morën ujin për vilat e Palasës.
D mbajtën të rrethuar dy muaj me forca speciale...
Ja këto janë ato mushkallat që nherzit po i nxjerrin tani...

Nu do t'ja dijë njeri as për pelijana e as për Zvërnec ... po gjithsecili prej atyre që kanë dalë në shesh , e kanë nga një mushkallë me këtë qeveri dhe me këtë sistem

Bisedoj me @Mistrece -shok-
Kam shpjeguar prej kohe se demokracia ishte operacion ne fillim likujdim te cilesis njerezore, me pas degjenrin te popullsis, me pas shkatrim dhe me pas grabitje.
Tash mendoj se kjo eshte e qart me Iranin. Synimi ishte prerja e kokes, degjenerimi, shkatrimi, grabtija.
Kunder ketij skenari duhet super zgjuarsi dhe super dhune.
@Nikotina2.2
Model shpetimi eshte edhe Rusia. U shpetua nga super zgjuarsia dhe super dhuna se paku potenciale, pasi njerzit ishin Rusi dashes. Kush i pare.

Shoku investimet mund te humbasin fillimisht por nese ndrroni sistemin mund te i ktheni ne dobi. Shiko cfar eshte Sazani tani dhe projekti per ta ndertuar dhe zhfilluar. Eshte cmenduri t'i biesh me shkqelme nje investimi te tille. Edhe sikur te mos perfitoni asnje qindarke fillimisht. Po veprohet kunder interesave afat gjate te vendit, per arsyen sepse Rama mbeshtet kete investim. Nesje.

View attachment 355017
View attachment 355018
View attachment 355019
Ik o Mano iki qe ketu, sepse ti nuk ke lidhje me shqiperin, ik qe ketej se eshte shume ofenduese, kur u drejtohesh shqiptarve, pranoni investitorin dhe kete plan, sepse ju jeni fukarenj. Ik sepse eshte poshteruese, ky lloj trajtimi qe ti u drejtohesh shqiptarve.
Ik o Mano se ti nuk ke ndjenja patriotke. Ik o Mano sepse me injorancin tende, vjen ketu poshteron, dhe tallesh me shqiptaret
Ik qe ketej se ti nuk je patriot, ti ke shume shume vite qe je larguar, dhe nuk ke mar mundimin te shkosh ta vizitosh shqiperin, sepse nuk e ke ne list fare.
Ik o sepse eshte shume poshteruese, dhe shume e pamoralshe nga ana jote te besh patriotin.

Flisni o shokniiii, a ka shqiptar te thoj e dua shqiperin dhe jam patriot, por kam nja 20 vjet qe nuk me bie ndermend ta vizitoj!!!???
U doli boja fjalve te tua te bukura neper forume.

Dhe mos hap tema per muslimanet sepse ne nuk duam ndihme nga ty,

Ju është cu gjith rinia, akoma doni të gjeni scapegoat irani greku leshi...
Shoku ke mendimin tënd dhe e respektoj...
Ketu po diskutojmë se nuk kemi gjë për te ndare unë e ti.
Por mua më habit fakti qe te gjithë këta faktorë qe janë kundër sot nuk janë ndjerë më parë kur edhe shkeljet ndaj mjedisit kane qene me te renda dhe te pariparueshme
Pse u kujtuan pikërisht tani kur pritet një investim i tillë qe cenon interesat e drejtpërdrejta te turizmit grek dhe e vendos Shqipërinë ne një stad më lart. Ose pse pikërisht sapo doli emri i Trampeve.

Bisedoj me @Mistrece -shok-
Kam shpjeguar prej kohe se demokracia ishte operacion ne fillim likujdim te cilesis njerezore, me pas degjenrin te popullsis, me pas shkatrim dhe me pas grabitje.
Tash mendoj se kjo eshte e qart me Iranin. Synimi ishte prerja e kokes, degjenerimi, shkatrimi, grabtija.
Kunder ketij skenari duhet super zgjuarsi dhe super dhune.
Me vjen keq, jemi te gjithe me zgjuarsi mesatare.

Ik o Mano iki qe ketu se ti nuk ke lidhje me shqiperin, ik qe ketej se eshte shume ofenduese, kur u drejtohesh shqiptarve, pranoni investitorin dhe kete plan, sepse ju jeni fukarenj. Ik se eshte poshteruese ky lloj trajtimi qe ti u drejtohesh shqiptarve.
Ik o Mano se ti nuk ke ndjenja patriotke. Ik o Mano sepse me injorancin tende, vjen ketu poshteron, dhe tallesh me shqiptaret
Ik qe ketej se ti nuk je patriot, ti ke shume shume vite qe je larguar, dhe nuk ke mar mundimin te shkosh ta vizitosh shqiperin, sepse nuk e ke ne list fare.
Ik o sepse eshte shume poshteruese, dhe shume e pamoralshe nga ana jote te besh patriotin.
Flisni o shokniiii, a ka shqiptar te thoj e dua shqiperin dhe jam patriot, por kam nja 20 vjet qe nuk me bie ndermend ta vizitoj!!!???
U doli boja fjalve te tua te bukura neper forume.

Dhe mos hap tema per muslimanet sepse ne nuk duam ndihme nga ty,
Une hap tema per myslimanet?

Cne une te perkrah myslimanet? S'jam arab. Une jam shqiptar!!!!

Une nje gje nuk e kuptoj … qe perse nuk jeni ne shesh me k’te tufen e protestuesve ?

Meqe keni edhe ndjenje kaq te forte atdhetare dhe mundesine e vetme per te larguar edhe tradhetarin me te madh te Shqiperise . Lol

Shoku ke mendimin tënd dhe e respektoj...
Ketu po diskutojmë se nuk kemi gjë për te ndare unë e ti.
Por mua më habit fakti qe te gjithë këta faktorë qe janë kundër sot nuk janë ndjerë më parë kur edhe shkeljet ndaj mjedisit kane qene me te renda dhe te pariparueshme
Pse u kujtuan pikërisht tani kur pritet një investim i tillë qe cenon interesat e drejtpërdrejta te turizmit grek dhe e vendos Shqipërinë ne një stad më lart. Ose pse pikërisht sapo doli emri i Trampeve.
Ktl e kam thënë më përpara me shpullën që po merr që e ka mesazh. Megjithatë nuk ndryshon fakti që po bën masakër mjedisore dhe shitje e vjedhje pa asnjë trasparencë. Ktë po ta thonë qartë BEja. Fakti që ti ke vjedhur e shitur e bër maskra e jabë mbyllur sytë nuk do të thotë që duhet të vashdosh të bësh si të dush e të vazhdohet të bëhet roli i qorrit.

Une hap tema per myslimanet?

Cne une te perkrah myslimanet? S'jam arab. Une jam shqiptar!!!!
Hape temen per Palestinen u dole ne krahe muslimanve kur permende jackun qe bredh neper amerik. nuk ta kemi nevoje e mbrojm vet veten
E di qe sje Arab, Arab jame un, por jam i insiqert dhe jo hipokrit, te vij ketu dhe te luaj patriotin, dhe te poshteroj ata qe jan ne front..
E di qe je shqiptar o patriot i madh, e di qe nuk qe ze gjumi per shqiperin, por ke nja 20 vjet qe nuk e viziton, dhe as qe ke ndermend ta vizitosh per nja 20 te tjera.

Ktl e kam thënë më përpara me shpullën që po merr që e ka mesazh. Megjithatë nuk ndryshon fakti që po bën masakër mjedisore dhe shitje e vjedhje pa asnjë trasparencë. Ktë po ta thonë qartë BEja. Fakti që ti ke vjedhur e shitur e bër maskra e jabë mbyllur sytë nuk do të thotë që duhet të vashdosh të bësh si të dush e të vazhdohet të bëhet roli i qorrit.
Cilen shpullë dhe nga kush?
Spo te kuptoj . Cfare po thotë qarte BE?
Per te vjedhur I kan lujt fenë te tere...cfare ka shitur ?

Une nje gje nuk e kuptoj … qe perse nuk jeni ne shesh me k’te tufen e protestuesve ?

Meqe keni edhe ndjenje kaq te forte atdhetare dhe mundesine e vetme per te larguar edhe tradhetarin me te madh te Shqiperise . Lol
Tradhetia nuk largohet. Tradhetia NDESHKOHET.

Back