• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Per mua, gabohesh.
Besoj se me njeh aq kohe sa qe te dish e kuptosh qe un nuk e pelqej Mullain e Surrelt ne asnje drejtim, por un ndjek dhe shikoj mediat dhe cfare thone Greket.
Per Greket eshte edhe fushate por edhe presion e reklamim negativ me shpifje zmirrzeza qe te mos kete investime ne Shqiperi dhe vfare them eshte fakt.
Po mir pra mir se e di këtë. Por ti di një copëz të pazllit se kam inat të përsëris veten. Dhe në Shqipëri mund të interpretohet nga ata që nuk dinë gjithë panoramën si luftë e Ramës me Veliajn. Se hafijet e Veliajt janë mes protestuesve. Njerëzit përgjithsisht janë dele. Fijet lëvizen këtu ku jemi ne. Basically është luftë cifutesh, të djathtë e të majtë.
Nga lufta e tyre shpresojmë të qerrohet ky plehra i surrelit. Një shkerdhate më pak.
Nejse vk. Do vi në pushtet në Shqipëri një vegël tjetër cifutesh.

Po mir pra mir se e di këtë. Por ti di një copëz të pazllit se kam inat të përsëris veten. Dhe në Shqipëri mund të interpretohet nga ata që nuk dinë gjithë panoramën si luftë e Ramës me Veliajn. Se hafijet e Veliajt janë mes protestuesve. Njerëzit përgjithsisht janë dele. Fijet lëvizen këtu ku jemi ne. Basically është luftë cifutesh, të djathtë e të majtë.
Nga lufta e tyre shpresojmë të qerrohet ky plehra i surrelit. Një shkerdhate më pak.

Mua me duket teater. Keta e kane bere art protestat e "opoziten". Keta e orkestrojne/drejtojne opoziten si dhe inatin e popullit qe mos ti dali nga duart. Ramen nuk e rrezojne se eshte ushtari i tyre. Ndoshta thjesht presion te heqi dore nga projekti me Kushner, por jo te rrezojne Ramen.
Kshu e ben dhe me protestat anti izrealite ne universitet amerikane, sponsorizoheshin nga Sorrosi per te kontrolluar rinin. 🦊🐺

Sheh vetëm një copëz të puzle, jo të teren. Ke rënë viktimë e narratives se ajatollahut të surrelit. I cili thotë është muhabet grekesh. ok, grekeve i intereson se është fushatë atje. Por t'a garantoj se protesta në Tiranë është muhabet Sorosi. Njerëzit e Veliajt në veprim të plotë. Fijet lëvizen nga Amerika.
Përafërsisht.
E gjitha është skemë e Xhorxh Sorosit për të goditur të djathtën amerikane (nëse gjithmonë zgjedhjet janë ato që përcaktojnë drejtuesit e vendit)
Duke qenë se deepstate vazhdon e lundron nën kthetrat e këtyre palaçove të majtë, i ngrihet një dyshim këtu në Shqipëri presidentit aktualë.
Rama është kumbarë i Sorosit, e dikur bëri thirrje për të mos votuar Trump
E pse jo të mos përdoret si kamikazë në një marrëveshje korruptive, për ta dëmtuar Trump ligjërisht ose politikisht.
Nuk ka se si shpjegohet ndryshe që gazetat pompojnë një protestë me 3000/ 7000 njerëz!
Gjithçka më duket një skemë e pastër shantazhi e gatuar në oborrin e Sorosit.
Shqipëria dhe një pjesë e mirë e EU kontrollohet nga të majtët e Shba-ve, e është vendi ideal për ti ngritur kurth të djathtës amerikane.
U gjet rrethimi, greku, 2/3 individë që mbaruan shkollën e Eminit (por jo mediat) në protestë për të filmuar!
U pompua menjëherë nëpër mediat sociale një parullë anti-izraelite!
Të ishte e vërtetë, edhe krimbat e themeleve të shtëpisë do i'u ishin arrestuar atyre për atë parullë anti-hebreje etj, etj,etj

Presim, e shohim
Hipotezat e mija mbeten në lundrim këtu.

Po meqe qenka kshu dhe I dinki ju te tera … perse nuk veni qe ta shpetoni ju ?

Shkoni nxirrni faktet, edukoni popullin njerezit dhe merrni edhe vendin tuaj ne dore .

Apo nuk ju intereson ? Se une te kisha fakte kshu sic flet dhe I dinke ti… Une per vete do ta benja. Lol

You basically pretend that u know everything and then u say let them fck burn down … I dnt care . Lol

Cifut I bien qe te jesh Edhe ti ne k’te rast .

Mua me duket teater. Keta e kane bere art protestat e "opoziten". Keta e orkestrojne/drejtojne opoziten si dhe inatin e popullit qe mos ti dali nga duart. Ramen nuk e rrezojne se eshte ushtari i tyre. Ndoshta thjesht presion te heqi dore nga projekti me Kushner, por jo te rrezojne Ramen.
Kshu e ben dhe me protestat anti izrealite ne universitet amerikane, sponsorizoheshin nga Sorrosi per te kontrolluar rinin. 🦊🐺
Artin nuk e kanë bërë këta në fakt. E ka bërë bibla e diktatorëve, "Princi" i Makiavelit. Libër të cilin në fakt e kam lexuar dhe unë disa herë. Jo për t'u bërë diktator 😂. Por te kem njohuri mbi mënyren si mbahen delet nën zgjedhë. Kurse në nivelet e larta ky gjasme lideri global kërkon të hiqet si pidh some 😂 jam i sigurt që një hu do i futet në bythë. Do shkojë për lesh cari si efekt kolateral nga lufta e çifutëve midis tyre. Në mos kësaj herë, herën e ardhshme.

Përafërsisht.
E gjitha është skemë e Xhorxh Sorosit për të goditur të djathtën amerikane (nëse gjithmonë zgjedhjet janë ato që përcaktojnë drejtuesit e vendit)
Duke qenë se deepstate vazhdon e lundron nën kthetrat e këtyre palaçove të majtë, i ngrihet një dyshim këtu në Shqipëri presidentit aktualë.
Rama është kumbarë i Sorosit, e dikur bëri thirrje për të mos votuar Trump
E pse jo të mos përdoret si kamikazë në një marrëveshje korruptive, për ta dëmtuar Trump ligjërisht ose politikisht.
Nuk ka se si shpjegohet ndryshe që gazetat pompojnë një protestë me 3000/ 7000 njerëz!
Gjithçka më duket një skemë e pastër shantazhi e gatuar në oborrin e Sorosit.
Shqipëria dhe një pjesë e mirë e EU kontrollohet nga të majtët e Shba-ve, e është vendi ideal për ti ngritur kurth të djathtës amerikane.
U gjet rrethimi, greku, 2/3 individë që mbaruan shkollën e Eminit (por jo mediat) në protestë për të filmuar!
U pompua menjëherë nëpër mediat sociale një parullë anti-izraelite!
Të ishte e vërtetë, edhe krimbat e themeleve të shtëpisë do i'u ishin arrestuar atyre për atë parullë anti-hebreje etj, etj,etj

Presim, e shohim
Hipotezat e mija mbeten në lundrim këtu.
Nuk i ke frekuencat very sharp o Par. Nuk ka ca ti bej Sorrosi apo leftistet amerikane Trumpit me keto ofera ‘ korruptuese’ sado dhe Rama te bjeri dakord te fusin ne gracke familjen Trump 🙄 lol. Try again.

Po meqe qenka kshu dhe I dinki ju te tera … perse nuk veni qe ta shpetoni ju ?

Shkoni nxirrni faktet, edukoni popullin njerezit dhe merrni edhe vendin tuaj ne dore .

Apo nuk ju intereson ? Se une te kisha fakte kshu sic flet dhe I dinke ti… Une per vete do ta benja. Lol

You basically pretend that u know everything and then u say let them fck burn down … I dnt care . Lol

Cifut I bien qe te jesh Edhe ti ne k’te rast .
Nuk bën dot asgjë në atë moçal të qelbur politik dhe mediatik që është atje në Shqipëri, sado njeri patriot e i ndershëm të jesh.

Nuk bën dot asgjë në atë moçal të qelbur politik dhe mediatik që është atje në Shqipëri, sado njeri patriot e i ndershëm të jesh.

Not true
Njerezit mund qe te bejne shume per vendin e tyre si gjithe bota … qofte edhe vullnetarisht por sec kane nje mentalitet te ngordhur kur vjen puna tek ne dhe vendi i yne … I cili me ben te mendoj qe jane njerez mos mirenjohes ne pergjithesi dhe as nuk ja duan te miren vendit dhe njeri tjetrit .

Vetëm në 10 minutat e para, mund të ngrihen shumë dyshime për të plotësuar argumentet e mija
Fotobashkëngjitur gjithashtu, Dori së bashku me Ergys Mërtirin ishin ato që sulmuan Elona Cacllin në përplasjet e protestuesve të TEATRIT.
Screenshot_20260603_155617_YouTube.jpg

Dori shpjegon që në minutat e para grupimet e OJF që përfitojnë para për ambientin, e që po udhëheqin deri diku protestën.
P.s
Presim e shohim.
Diku në komentet e mija kam sjellur edhe një shkrim të Elona Cacllit.
Vetë Elona refuzon ti bashkëngjitet kësaj proteste (së paku deri më tani)

Last edited:
Not true
Njerezit mund qe te bejne shume per vendin e tyre si gjithe bota … qofte edhe vullnetarisht por sec kane nje mentalitet te ngordhur kur vjen puna tek ne dhe vendi i yne … I cili me ben te mendoj qe jane njerez mos mirenjohes ne pergjithesi dhe as nuk ja duan te miren vendit dhe njeri tjetrit .
Kam bërë sa kam mundur për vendin tim. Ka 35 vjet që dërgoj remitanca në Shqipëri. Ato para janë konsumuar në Shqipëri. Per çdo dollar të harxhuar 21 cent i merr shteti si TVSh. Dhe nuk kam marrë kurrë asgjë nga ai shtet i fëlliqur i cili qeveriset nga pederaste.

Kam bërë sa kam mundur për vendin tim. Ka 35 vjet që dërgoj remitanca në Shqipëri. Ato para janë konsumuar në Shqipëri. Per çdo dollar të harxhuar 21 cent i merr shteti si TVSh. Dhe nuk kam marrë kurrë asgjë nga ai shtet i fëlliqur i cili qeveriset nga pederaste.

Mua personalisht me vjen keq kur ju lexoj ne k’te gjendje … se te urresh vendin tend ne k’te fe dhe ta shikosh me vizion kaq te dobet dhe te ulet eshte krim qe nuk ka te paguar .

Nuk ka rendesi se kush qeveri vjen next apo nese Edi te shtron edhe tapetin e kuq … ju prape k’te avaz keni.

Shqiptarët vetëm një herë u çuan të rrëzojnë një qeveri në 1997 kur humbën edhe brekët. Të gjitha protestat e tjera kanë qenë të dirigjuara ose të krimbura nga brënda. Një popull që fle gjumë. Një popull idiot që beson akoma propagandën enveriste se Zogu shiti një manastir me nja 500 pemë rrotull. Popull që I vuri kazmën kishave e xhamive dhe as varret nuk I kursyen. Vari k.
Dy vende në botë vuajnë një mallkim. Shqipëria dhe Haiti.

Nga i morri sala idet e firmave piramidale i shpiku vet?

U cun :vet"
1000006416.jpg

Vetëm në 10 minutat e para, mund të ngrihen shumë dyshime për të plotësuar argumentet e mija
Fotobashkëngjitur gjithashtu, Dori së bashku me Ergys Mërtirin ishin ato që sulmuan Elona Cacllin në përplasjet e protestuesve të TEATRIT.
View attachment 354667

Dori shpjegon që në minutat e para grupimet e OJF që përfitojnë para për ambientin, e që po udhëheqin deri diku protestën.
P.s
Presim e shohim.
Diku në komentet e mija kam sjellur edhe një shkrim të Elona Cacllit.
Vetë Elona refuzon ti bashkëngjitet kësaj proteste (së paku deri më tani)
Mund t'i bashkangjiteni lol. Duhet rrëzuar nga pushteti ky kerma i surrelit. Do vi një Soroist tjetër shkerdhat në pushtet. E dimë dhe këtë. Po të ike ky njëherë se ja u shpifi robve.

Mua personalisht me vjen keq kur ju lexoj ne k’te gjendje … se te urresh vendin tend ne k’te fe dhe ta shikosh me vizion kaq te dobet dhe te ulet eshte krim qe nuk ka te paguar .

Nuk ka rendesi se kush qeveri vjen next apo nese Edi te shtron edhe tapetin e kuq … ju prape k’te avaz keni.
Me duket se nuk po kuptoni ti. Nuk urrej vendin tim unë. Urrej kte bythqirin e surrelit dhe qeverinë e tij. Nuk është Edvin Rama atdheu, është vetëm një copë shkerdhat, tradhëtari më i madh i kombit, vëllai i atij bythqirit tjetër Vuçic.
Mos identifiko kte kermen e surrelit me atdheun, se e kam vënë re shpesh herë që e ben.

Nga i morri sala idet e firmave piramidale i shpiku vet?

U cun :vet"
View attachment 354669
E vetmja herë që u nhritën në protesta sponatne se humbën edhe brekët. Mëpas u shfrytëzua politikisht. Rama është shumë I rrezikshëm. Mjerë ata që e besojnë e mjerë ata që e pranojnë për interesat e ngushta meskine.

Me duket se nuk po kuptoni ti. Nuk urrej vendin tim unë. Urrej kte bythqirin e surrelit dhe qeverinë e tij. Nuk është Edvin Rama atdheu, është vetëm një copë shkerdhat, tradhëtari më i madh i kombit, vëllai i atij bythqirit tjetër Vuçic.
Mos identifiko kte kermen e surrelit me atdheun, se e kam vënë re shpesh herë që e ben.

Ai u zgjodh nga vete Shqiptaret dhe perfaqeson edhe k’to dhe jo nga komshinjte… e ti tani tani na thuan tjeter gje .

Jeni larg shume larg dhe Asgje nuk ju lidh me ate vend pervecse interesit tuaj personal … dicka qe edhe e demtoni ne nje rruge te gjate .

Une shpreh bindje te palekundur qe projekti i Zvernecit do te avancoje perderisa edhe salveri e mbeshtet. :p

Nuk e kuptoj kte Grekun se cfare dreqin ka qe bertet per Zvernecin ? Apo ju dogj barku per ne atij , eh medet..🦊

Prokuroria e Posaçme (SPAK) ka bërë një hap pas, duke liruar llogaritë bankare të kompanisë nga Katari që është e angazhuar në projektin turistik të Zvërnecit. 24 orë më parë, këto llogari ishin bllokuar fillimisht si pjesë e një hetimi mbi dyshimet për një skemë të tjetërsimit të pronave në këtë zonë bregdetare.
Mësohet se llogaritë e zhbllokuara i përkasin kompanisë së vëllezërve miliarderë nga Katari, Ramez dhe Mohamad Al-Khayyat. Sipas të dhënave, ky vendim i shpejtë i organit të akuzës u mor për të shmangur një përballje të mundshme ligjore në Gjykatën Ndërkombëtare të Arbitrazhit. Pavarësisht lirimit të llogarive bankare, SPAK po i vijon hetimet sa i përket ligjshmërisë së pronësisë mbi tokën.

ekofin.al

Back