Shpresojme qe mos plasi pushka se gjynah te merren jet njerzish per ate bastard.
Pa ramadanin si do pranohet shqiperia ne europ?
Revolucionet kanë kostot e tyre.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Shpresojme qe mos plasi pushka se gjynah te merren jet njerzish per ate bastard.
Pa ramadanin si do pranohet shqiperia ne europ?
I bien bythës.Kanë dhe një të përbashkët tjetër. Ose dy. I gjen dot se çfarë janë?
Me shume se breket e arjoles thua?Revolucionet kanë kostot e tyre.
Hiqni dor nga partite politikeKe la Saliu o tu shofte, ajo s'ka filluar eshte projekti per tu bere ajo rruge.
Me qe pyete me larte pse s'kemi...te thash qe do ta kemi.
Ti mbase i do sot por ja qe s'behen sa te hapesh e te mbyllesh syte.
Ok, po te jeni shumice mundeni, rrezoheni nga pushteti.Hiqni dor nga partite politike
Mbeshtesni rinine se ata do e bejn kte vend
Dhe jo hajdutet.
Dhe une e kam pas votu ramen si shume shok e shoqe te mi kur erdhi me sopat ne dor ne tr sepse na dha shpres.
Ama rama punoj vetem per veten e tij.
I genjeu dhe i zhgenjeu te gjithe ata qe sot dalin ne protest
Tani qe u mbush kupa do ja degjosh krismen.Ok, po te jeni shumice mundeni, rrezoheni nga pushteti.
Problemi i "vockel" juaji eshte se kete nuk e beni dot.
Dakord ashtu te behet por ka nje problem te vockel prap.Tani qe u mbush kupa do ja degjosh krismen.
Une jam per pastrim politik dhe burg per te gjithe ata qe kan vjedhur
I rendomte une apo ti?, po te pakten une nuk jam altoparlant partie. Une kam nje deshire, ti ke nje komande! Dallimi eshte shume me i madh midis nesh o akrep, une flas si qytetar, ti perserit si zyre shtypi propagande. Jam brez qe kam ende endrra per te realizuar nuk jam si ti qe te ka perendiar dielli.Dakord ashtu te behet por ka nje problem te vockel prap.
Ti nuk je Zoti qe ta thuash dhe menjehere te behet, ti je nje individ i rendomte qe ke nje deshire.
Jepi se endrrat bejne vaki dhe nuk dalin ka thene Luftari.![]()
Aaaaa ca ben padituria...I rendomte une apo ti?, po te pakten une nuk jam altoparlant partie. Une kam nje deshire, ti ke nje komande! Dallimi eshte shume me i madh midis nesh o akrep, une flas si qytetar, ti perserit si zyre shtypi propagande. Jam brez qe kam ende endrra per te realizuar nuk jam si ti qe te ka perendiar dielli.
servilizmi zakonisht mbetet profesion i trasheguar thone per pajen
Hiqni dor nga partite politike
Mbeshtesni rinine se ata do e bejn kte vend
Dhe jo hajdutet.
Dhe une e kam pas votu ramen si shume shok e shoqe te mi kur erdhi me sopat ne dor ne tr sepse na dha shpres.
Ama rama punoj vetem per veten e tij.
I genjeu dhe i zhgenjeu te gjithe ata qe sot dalin ne protest
Ca nuk kuptoj une?Aaaaa ca ben padituria...
I rendomte dmth i zakonshem, ti nuk je i zakonshem je Jezusi si Tramp.
Me fal mua se s'te njoha
Ik o Lovi ik gatuaj ndonje karkalec, cke qe merresh me gjera qe si kupton?
Rinia qe jeton ne shqiperi dhe diasporCilen rini mo lal ? Uaaaa
Kush eshte kjo rini ne fjale ? Apo big brother & co ? Lol
Ca nuk kuptoj une?
Te kam ber pyetje dhe nuk je pergjigjur!
Sa vite u dashkan qe kjo partia juaj ta bej ate vend?
Dhe me thuaj ca ka ber për spitalet dhe ekonomine e vendit?
Per pensionet? Per ilacet? Per leket e vjedhura?
Rinia qe jeton ne shqiperi dhe diaspor
Rinia qe jeton ne shqiperi dhe diaspor
Po mire mo .. a kane emer k’to , ndonje organizim a dicka ? Apo rinine mbare thuan ti ?
Qe percaktimin "i rendomte" e more per sharje, po te kisha then njeri comune do e kishe marr vesh ti?Ca nuk kuptoj une?
Ti ske ber asnje pyetje pervec recitimeve qe i lexoj perditeTe kam ber pyetje dhe nuk je pergjigjur!
Ja ku e ke pergjigjen, nje investim milardesh ju nuk e doni, doni te te vi era shurre dhe plehra qe te bini rehatSa vite u dashkan qe kjo partia juaj ta bej ate vend?
Sa ta thash me siperDhe me thuaj ca ka ber për spitalet dhe ekonomine e vendit?
Lllafe goje keto, zgjidhjen e ke po tek ajo qe po kundershtoni me budallallek.Per pensionet? Per ilacet? Per leket e vjedhura?
Mos ki merak se kan ardhur ne protest shume akademik nga jashte.. te cilet do i shohesh se kush jan dhe se sa do i mbeshtesi populli.
Thesht kjo qeverri i ka korruptuar dhe penguar disa nga ata qe te kthehen ..
nje gje eshte e sigurt , nga partite e vogla nuk do e drejtoj njeri vendin
O zotri t’ka dal populli ne protest dhe kerkon ikjen e rames.. ky popull i ka dhen voten dhe ky popull nuk e do me! Ca nuk kupton ti ktu?Qe percaktimin "i rendomte" e more per sharje, po te kisha then njeri comune do e kishe marr vesh ti?
Ti ske ber asnje pyetje pervec recitimeve qe i lexoj perdite
Ja ku e ke pergjigjen, nje investim milardesh ju nuk e doni, doni te te vi era shurre dhe plehra qe te bini rehat
Sa ta thash me siper
Lllafe goje keto, zgjidhjen e ke po tek ajo qe po kundershtoni me budallallek.
Investimi dhe investimet qe nuk doni jane parate per rritje pensionesh dhe gjithe te tjerat.
Mos i ke varur shpresat edhe ti te Agroni? Jo per gje por ta di qe mos te lodhem kot me ty.