Pjer Thomas
V.I.P
- Anëtar
- Dec 18, 2014
- Postime
- 21,700
- Pikët
- 113
bohhh, ti qenke bo me keq se ata te amerikes qe punojne nga dy pune, bohhh biri im, po me vjen keq per ty tani, po nejse je akoma i ri,3 Punë mo Pjer
3x800=2400
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !bohhh, ti qenke bo me keq se ata te amerikes qe punojne nga dy pune, bohhh biri im, po me vjen keq per ty tani, po nejse je akoma i ri,3 Punë mo Pjer
3x800=2400
edhe ketu ne perendim, puna e dyte taksohet pak me larte,Epo thuaj pra qe punon ne dy pune.
Kush te ka thënë?bohhh, ti qenke bo me keq se ata te amerikes qe punojne nga dy pune, bohhh biri im, po me vjen keq per ty tani, po nejse je akoma i ri,
Kush te ka thënë?
Mir e ke, se puntore magazine jemi ne. Pasdite lajm pjata.
… dhe pati nje fund te lavdishem.Ashtu mendonte dhe Kaligula.
Pjero, eshte ai libri qe tregon se çfare projektesh jane planifikuar te token tone e qe shumicen parlamenti i ka aprovuar ne forme te fshehte, me pak fjale kane shitur male e fusha, liqene e dete.çfare esht kjo Paxo, per ne amatoret,
E teproi kur bëri kalin senator. Ky palla i surrelit bëri diellen ministre.… dhe pati nje fund te lavdishem.
Po ku je ti o Kepo, aty?...s'të shoh askund. Do të duhej të ishe aty, e t'i ndohmoje...

Keta tipa/e te felliqin protesten.
Paret dhe norja nuk tregohenSa dallar merrni në orë?
Kot ajo pune!!Pritet te kete ndryshime ne qeveri por jo ikje te Rames
malet dhe detet nuk shiten, ato jepen me qira, ndersa fushat dhe kodrat jane te privatit apo komunes, dhe ato po mund te shiten apo jepen me qira,Pjero, eshte ai libri qe tregon se çfare projektesh jane planifikuar te token tone e qe shumicen parlamenti i ka aprovuar ne forme te fshehte, me pak fjale kane shitur male e fusha, liqene e dete.
Pjero, 100 ?malet dhe detet nuk shiten, ato jepen me qira, ndersa fushat dhe kodrat jane te privatit apo komunes, dhe ato po mund te shiten apo jepen me qira,