Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Pjero, 100 ?
Ti si e mendon, pas 100 viteve, sa gjera do kene ndryshuar dhe qe "normaliteti" do jete shenderruar ne nje forme tjeter "normaliteti" ?
biri im, plaku eshte marre me Shqiprine sa me kene dale thinjat, hidhi nje sy Vizioneve a te keqen, se nuk humbet gjo, veç fitim ke,

Kuçedri Surrelit paska ngordhur sipas Alfred Cazzos. Ai palaço që shifni përditë 24 orë në TV e media sociale është robot çifut. Piçkë të mizës ore ç'nuku po dëgjojmë oj t'ëmën o

thinja ishte shprehje figurative, se ne fakt tek basetat me kan dale 😁 siç duket nuk i ka pa fotot e plakut tek tema ime ; aventurat e pker thomasit, apo fejsbukun tim,
Te çdramatizojme pak 😄
Pjero me kujton skenat te Rrethi Katror qe debatojne "ashper" demek e ne fund thone; hajde te pijme nje gote uje Lajthiza 🤣🤣

Kisha kohe qe s'merrja gjoba, biles m'jane rrit dhe piket e patentes vitet e fundit, por qe kur kam fillu te dal ne proteste cuditerisht me kishin ardh 2 gjoba ke e-Albania 😏. Tani ka 2 gjera ose kemi spiuna nga mbrapa qe na shoqerojne deri sa i hypim mjetit, ose kane instalu kamera me "facial recognition" sepse nuk shpjegohet ndryshe.
Njera mundesi nuk heq tjetren
Me cfare kam pare , ata filmojne protestuesin dhe i nxjerrin te palarat
Me pak fjale ai seshte person i denje per proteste...🙄
Ama keta qe qeverisin po...🙄

Back